110 TL Çok hocam sağol yinede bana uygun bişeyler lazım70TL ye çok iyi bir şey yok, bunu bulabildim.
Snopy Rampage Rampage PS3/PC Joypad X Input USB 1.8m Gamepad SG-R218 - TRENDYOL
Snopy Rampage Rampage Ps3/pc Joypad X Input Usb 1.8m Gamepad Sg-r218 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam platoon var 60 tl ye 70 tlde kalite bulamazsınızFifa oynuyorum ve elimdeki gamepad çok eski işimi görmüyor 70 TL altı gamepad önerir misiniz? biraz kaliteli olursa sevinirim uyduruk bir şey istemiyorum
75 e sony ps3 kolu almayı düşünüyorum orjinal kablosu ile birlikte 85 e felan geliyor şu on hocam 150 tl beni yorar ihtiyacım oldu için bu hafta almayı düşünüyorm150₺ ye çakma DS4 kolu var kablosuz al rahatına bak derim
kablolu kullanılıyor mu hocam bunlar ona göre bende almayı düşünüyorum. programa falan gerek var mı150₺ ye çakma DS4 kolu var kablosuz al rahatına bak derim
kablo şart ps3 kolum vardı eskiden proglam ile oluyor yapmıştım benkablolu kullanılıyor mu hocam bunlar ona göre bende almayı düşünüyorum. programa falan gerek var mı
https://m.trendyol.com/platoon/pl-2580-joystick-gamepad-pc-oyun-kolu-usb-bilgisayar-p-32071934 kullandım memnunumFifa oynuyorum ve elimdeki gamepad çok eski işimi görmüyor 70 TL altı gamepad önerir misiniz? biraz kaliteli olursa sevinirim uyduruk bir şey istemiyorum
hangi kolu aldınız, bende kol arıyorumsağol hocam buldum ben 75 e ps3 kolu program ile pc de çalışıyor