EasySMX X15 kablosuz PC denetleyicisi, PC için Bluetooth Joystick Gamepad, anahtarı, telefon, siyah efsane Wukong, RGB Hall etkisi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Tuş düzeni PlayStation kollarıyla aynı olan önerebileceğiniz kol var mıdır f/p olan
Başka var mı f710 var zaten elimde
f710 varsa elinde kullan çok bildiğim bişe yok f310 var bideBaşka var mı f710 var zaten elimde
3000 bütçen var ise xbox controller al geç.Pc için gamepad arıyorum butcem 3000 fakat ne kadar uygun fp o kadar iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorm tskler
3000 bütçen varsa direkt olarak xbox 9. nesil kol al tak çalıştır olarakta kolay ve tüm oyunlarda ilk optimize olan kolPc için gamepad arıyorum butcem 3000 fakat ne kadar uygun fp o kadar iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorm tskler
Nerede hocamFantech shooter 3 için stok bekleyebilirsin fiyatına göre çok iyi duruyor
Ps ile aynı tuş düzenine sahip olsa daha iyi olur öyle alıştım buna alınabilir miyim bilmiyorum3000 bütçen varsa direkt olarak xbox 9. nesil kol al tak çalıştır olarakta kolay ve tüm oyunlarda ilk optimize olan kol
alışırsın rahat 1 2 hafta sonra ps ye alışamazsın birdahaNerede hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ps ile aynı tuş düzenine sahip olsa daha iyi olur öyle alıştım buna alınabilir miyim bilmiyorum