Neler Yeni

Gamepad vs Klavye + mouse, hangisi daha keyifli?

enessup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes Hazar
Merhaba, 1 yıl önce arkadaşımın Epic hesabından RDR 2'yi klavye mouse ile bitirmiştim, şimdi RDR 2 indirime girmiş yeniden alıp başlayacağım ancak bir arkadaşım gamepad ile inanılmaz keyifli oluyor dedi. Bu sebeple gamepad bakmaya başladım, orijinal DualShock PS4 kolu alacağım, fakat kararsız kaldım.
Oynamayı düşündüğüm oyunlar, RDR 2, Witcher 3, The Last of Us, The Walking Dead (arkama yaslanıp oynarım diye düşündüm)

Sizce 1.5-2K arası bir fiyat verip kol almaya değecek kadar keyif veriyor mu?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Selim Avseren
Merhaba, 1 yıl önce arkadaşımın Epic hesabından RDR 2'yi klavye mouse ile bitirmiştim, şimdi RDR 2 indirime girmiş yeniden alıp başlayacağım ancak bir arkadaşım gamepad ile inanılmaz keyifli oluyor dedi. Bu sebeple gamepad bakmaya başladım, orijinal DualShock PS4 kolu alacağım, fakat kararsız kaldım.
Oynamayı düşündüğüm oyunlar, RDR 2, Witcher 3, The Last of Us, The Walking Dead (arkama yaslanıp oynarım diye düşündüm)

Bu oyunların asıl yapılışı gamepad üzerine olduğu için tahminen gamepad ile daha keyiflidir. Buna benzer bir konu başka yerlerde de konuşulmuştu ve gamepad daha keyifli denmişti

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Muhammet Ali Seviptekin

reis sana bağlı ben ikisinide kullanıyorum

enessup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes Hazar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

PNSHER

80+ Bronze
Fifa , NFS , Forza hariç gamepad pek keyif vermiyor bence.

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Alper Uğurcan
Kişisel tercih bu tamamen ben canım hangisini isterse onu kullanıyordum. Bence oyun oynuyorsan gamepad almalısın kesinlikle, dandik bile olsa gamepad olmalı

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Teşekkürler.

Hangisinden daha çok keyif alıyorsun peki hocam?
hocam dying light gibi bir oyunu klavyeden zevk alarak oynadım ama pes fifa gibi oyunları tabikide koldan zevk aldım fakat şöyle bir şey var bazen insan hiç klavyeye basmak istemeye biliyor ben bir ara bunun yüzünden mc yi kolla oynamaya çalıştım o yüzden imkan varsa düzgün bir kolda almanızı öneririm

~helloworld

80+ Bronze
Konudaki yorumları okumadim kim ne demiş ama sana gamepadin her halükarda forza ,ets ,flight simulator tarzı oyunlarda daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Onur
O dediğin tarz oyunlarda gamepad zevki baya arttırıyor.
Forza morza gibi oyunlarda gamepad değil de direksiyon asıl keyif.

Top Bottom