Yardım Gamepadi klavye gibi algılıyor

Reaksiyon skoru
105
konu biraz karışık 3-4 aydır asla çözüm bulamıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Sorun: normalde sadece fifa oynamak icin xbox 9.seri gamepad modelini aldım aldığım gün fifada kolu görmüyordu uğraştım uğraştım çözüm bulamadım bilgisayarı sıfırladım düzeldi 3-4 ay sonra aynı sorun tekrar başladı bunun kolay bir çözümü yokmu her 2 ayda bir bilgisayar sıfırlamaktan sıkıldım youtubedaki bütün çözümleri ve bütün uygulamaları denedim ancak hicbiri işe yaramadı anladığım kadarıyla sorunun temel sebebi gamepadi klavye olarak görmesi örneğin Y tuşuna bastığımda klavyeyi açıyor yön tuşlarına bastığımda ses arttırıp azaltıyor kısaca klavye gibi görüyor bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler

aynı sorunun benzeri bende de var. Sağ analog ile mouse haraket ediyor. r2 l2 de sol tık sağ tık olarak çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorunun benzeri bende de var. Sağ analog ile mouse haraket ediyor. r2 l2 de sol tık sağ tık olarak çalışıyor.
benim düşünceme göre windowsun kendi yüklediği bir driverdan dolayı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim düşünceme göre windowsun kendi yüklediği bir driverdan dolayı
olabilir hocam çözümü bulsak çok güzel olur

Steam açıkken oyun açıyorsanız ve oyun korsansa bu şekilde oluyor.Steamı kapatıp oyuna girmeyin deneyin eğer steamdan oynamıyorsanız.

Geri