Neler Yeni

Öneri Gamepass ağustos ayı oyun önerileri alalım

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Hitman, sniper elite 5 , grounded, fm 23, fifa 23, sea of thieves, age of war. Şuan aklıma bunlar geldi
elimde eski bir gamepad var şu dandirik piranha marka olanlardan. onlarla da fifa falan oynanmaz diye hiç yeltenmemiştim hevesim yok değil ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son dönemde hangi büyük yapım oynanabilecek düzeyde çıktı? 2. ayında alsaydınız daha iyiydi
Oyunu almadım gamepass kullandığım için oradan oynayacağım. Last of us beni çok üzmüştü çıktığında 40 fps oynadım bitirdim oyunu

Geçen indirdim tekrar başladım öneririm
Hitman
Persona 5
Chained Echoes (Hayatımda oynadığım en iyi hikayeli oyunlardan biridir kendileri önerilere açığım)
persona oyunlarının öncekilerini oynamdan 5 oynanabilir mi acaba?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
ismail
Soulslike oyun oynadınız mı hiç acaba bu aralar hevesliyim onlara ama geçen elden ring başladım beceremeyip sildim biraz öneriye ihtiyacım var

O oyunu da bekliyorum hocam forza serisini zaten çok seven birisiyim
Benim fazlaca tecrübem var souls serisinde.Sorularını sorabilirsin.

YazılımKafa

80+ Silver
elimde eski bir gamepad var şu dandirik piranha marka olanlardan. onlarla da fifa falan oynanmaz diye hiç yeltenmemiştim hevesim yok değil ama

Oyunu almadım gamepass kullandığım için oradan oynayacağım. Last of us beni çok üzmüştü çıktığında 40 fps oynadım bitirdim oyunu
Sen yine dene. Ben sırf antrenör kariyeri için bile indiririm

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Benim fazlaca tecrübem var souls serisinde.Sorularını sorabilirsin.
Hayatımda hiç oynamamıştım. Tavsiye üzerine Elden Ring oynamaya başladım ama 3. saati devirdiğimde hep aynı yerde döndüm o bölgeden dışarıya çıktığım anda garip yaratıklar tarafından sürekli kesildim o kadar tıkandım ki oyunu sildim. Sanırım ilerlemek için bir şeyler keşfetmemiz falan gerekiyor ama ben internetten de yardım almadım hiç. Kısacası Elden Ring benim için baya heves kırıcı oldu şimdi ne yapsam nereden başlasam bilmiyorum. farklı bir oyun mu denemeliyim yoksa ilk soulslike oyunum Elden Ring mi olmalı. (Tecrübem gerçekten ''sıfır'' tam bir cahilim)

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
ismail
Hayatımda hiç oynamamıştım. Tavsiye üzerine Elden Ring oynamaya başladım ama 3. saati devirdiğimde hep aynı yerde döndüm o bölgeden dışarıya çıktığım anda garip yaratıklar tarafından sürekli kesildim o kadar tıkandım ki oyunu sildim. Sanırım ilerlemek için bir şeyler keşfetmemiz falan gerekiyor ama ben internetten de yardım almadım hiç. Kısacası Elden Ring benim için baya heves kırıcı oldu şimdi ne yapsam nereden başlasam bilmiyorum. farklı bir oyun mu denemeliyim yoksa ilk soulslike oyunum Elden Ring mi olmalı. (Tecrübem gerçekten ''sıfır'' tam bir cahilim)
Elden ring souls oyunları arasında en kolayı diyebilirim.Yaktığın graceler gösteriyor ne tarafa doğru gitmen gerektiğini onun dışı evreni keşfededebilirsin.Souls serisinden herhangi bir oyunu oynamayı kafaya koymadığın müddetçe bu seri katlanılabilir bir seri değil maalesef. Herkese hitap etmiyor.Ek olarak ''Emin Çıtak'' isimli youtuber arkadaştan oyunu büyük ölçüde öğrenebilirsin.Tek kötü yanı fazla ayrıntıya giriyor denilebilir.Güzel bir anlatımı var ama.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Elden ring souls oyunları arasında en kolayı diyebilirim.Yaktığın graceler gösteriyor ne tarafa doğru gitmen gerektiğini onun dışı evreni keşfededebilirsin.Souls serisinden herhangi bir oyunu oynamayı kafaya koymadığın müddetçe bu seri katlanılabilir bir seri değil maalesef. Herkese hitap etmiyor.Ek olarak ''Emin Çıtak'' isimli youtuber arkadaştan oyunu büyük ölçüde öğrenebilirsin.Tek kötü yanı fazla ayrıntıya giriyor denilebilir.Güzel bir anlatımı var ama.
Oyuna tekrar başlayacağım sanırım. Atmosferi çok hoşuma gittiğinden bırakmak istemiyorum

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Selam arkadaşlar Starfield çıkışını beklerken oynanacak oyun önerilerilerini burada toplayabilir miyiz? ben de oyun arıyorum içine kapılıp gideceğim 7-8 saat başında kalacağım.
Moonscars, Ori and the Will of the Wisps, Hollow Knight, Dead Cells, Forager, Sunset Overdrive, Frostpunk, Gears 5, Moonlighter, Prey, Signalis, Soma

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
bitse saçma olurdu zaten, her oyun bitecek diye bişey yok ya :D
2-3 gündür bi yerlerden skyrim duyuyorum sürekli. Evren mesaj mı veriyor acaba :unsure:

Moonscars, Ori and the Will of the Wisps, Hollow Knight, Dead Cells, Forager, Sunset Overdrive, Frostpunk, Gears 5, Moonlighter, Prey, Signalis, Soma
Prey, Gears ilgimi çekenler arasındaydı aklıma tekrar getirdiniz teşekkürler. Nice Yıllara :kedi:

• Muhteşem
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
2-3 gündür bi yerlerden skyrim duyuyorum sürekli. Evren mesaj mı veriyor acaba :unsure:

Prey, Gears ilgimi çekenler arasındaydı aklıma tekrar getirdiniz teşekkürler. Nice Yıllara :kedi:
Teşekkürler, diğer oyunlara da bakmanı tavsiye ederim. Oynayıp beğendiğim oyunlardandır.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Teşekkürler, diğer oyunlara da bakmanı tavsiye ederim. Oynayıp beğendiğim oyunlardandır.
Frostpunk 9gb minik bir şeymiş diğer oyunların inmesini beklerken ona bir göz atacağım şimdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

YazılımKafa

80+ Silver
Top Bottom