Neler Yeni

gamepass alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
Gamepass almayı düşünüyorum fifa ve fm gibi oyunlara para dökmek istemiyorum daha fazla sizce mantıklı mı alırsam direkt kendi sayfasından mı almalıyım hangi üyeliği tavsiye edersiniz çok bilgim yon açıkçası yardımcı olabilir misiniz ?

{ExperElite}

80+ Bronze
Gamepass almayı düşünüyorum fifa ve fm gibi oyunlara para dökmek istemiyorum daha fazla sizce mantıklı mı alırsam direkt kendi sayfasından mı almalıyım hangi üyeliği tavsiye edersiniz çok bilgim yon açıkçası yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam alınır tavsiye ederim üyelik olarak microsoftun sitesinden inceleyebilirsiniz

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Hiç bedava kodu kullandın mi gamepasste

Cihangir

80+ Gold
gamepass al içinde ea play oluyor ordan fifa oynarsın ve forza sea of thieves yada başka oyunlarıda oynarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam ilk defa kullanacağım
bedava kod varsa ilk onları kullan discord nitra falan aldıysan önceden discord ta gamepass kod vardır bak ordan

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
yok hocam ilk defa kullanacağım
Bazı kodlar var 2 veya 3 ay üyelik veriyor. İlk kez kullanacaklar için. 10tlye felan satan görmüştüm. Discord nitro dağıtmıştı bir ara. Onlardan bulabilirsen çok iyi olur aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam alınır tavsiye ederim üyelik olarak microsoftun sitesinden inceleyebilirsiniz
Bazı kodlar var 2 veya 3 ay üyelik veriyor. İlk kez kullanacaklar için. 10tlye felan satan görmüştüm. Discord nitro dağıtmıştı bir ara. Onlardan bulabilirsen çok iyi olur aslında
gamepass al içinde ea play oluyor ordan fifa oynarsın ve forza sea of thieves yada başka oyunlarıda oynarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bedava kod varsa ilk onları kullan discord nitra falan aldıysan önceden discord ta gamepass kod vardır bak ordan
peki üyelik çeşitleri var Pc , gold , live gold gibisinden hepsi aynı mı bunların ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
Knk pc den oynuyorsan live golda ihtiyacin yok ama yanlis hatirlamiyorsam en düşük pakette ea games oyunlari oynnamiyir yani fifa battlefield vs.
işte tüm oyunları oynamak amacıyla sormustum cod vs de var

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Knk pc den oynuyorsan live golda ihtiyacin yok ama yanlis hatirlamiyorsam en düşük pakette ea games oyunlari oynnamiyir yani fifa battlefield vs.
En düşük pakette de oynanıyor diye biliyorum hocam. Ben 30tllik paket almıştım ea playden fifa oynanıyordu

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
peki üyelik çeşitleri var Pc , gold , live gold gibisinden hepsi aynı mı bunların ?
Ultimate olanı al, hem ea play hem de arkadaşların dediği gibi valo vs de oluyor. Ek olarak küçük bi info ;ea play pro diye bi zımbırtı varmış ea'deki tüm oyunları oynayabiliyorsun 1ay ama o 110tl yani yeni fifa geldiğinde eaplayde 10saat deneme tarI oluyor o yüzden dedim. Hiç gamepass kullanadıysan sitelerde 3 ay kod 20tl gibi bi şey. Onu satın al, vpn ile singapura bağlan, Microsoft hesabını Singapur konumuna çek sonra kodu gir ve tekrar Türkiye konumuna çek 3ay xboxun oluyor, yani direkt alıp yazarsan kod çalışmıcaktır bu şekilde çalışıyor.

Top Bottom