Gamepass oyun önerisi

İts'V

80+
Reaksiyon skoru
11
selamlar dostlar,

Game Pass’te şöyle kafa dağıtmalık, eğlenceli oyunlar arıyorum. Ciddi hikâyeli şeylerden ziyade, açıp biraz takılayım, eğleneyim kafasında oyunlar peşindeyim.

Son zamanlarda oynadıklarım:

• Gang Beasts
  • PowerWash Simulator
  • Vampire Survivors

Böyle "oturayım da bir bakayım" derken saatler uçsun, hem stres attırsın hem de keyif versin tarzı oyun önerilerine açığım.

teşekkürler 🙏

selamlar dostlar,

Game Pass’te şöyle kafa dağıtmalık, eğlenceli oyunlar arıyorum. Ciddi hikâyeli şeylerden ziyade, açıp biraz takılayım, eğleneyim kafasında oyunlar peşindeyim.

• Gang Beasts
  • PowerWash Simulator
  • Vampire Survivors

Böyle "oturayım da bir bakayım" derken saatler uçsun, hem stres attırsın hem de keyif versin tarzı oyun önerilerine açığım.

teşekkürler 🙏
Arkadaş varsa eğer human fall flat (tek başına çok zor olur) crime scene cleaner çok sardı beni grounded da arkadaş varsa çok sarar

Arkadaş varsa eğer human fall flat (tek başına çok zor olur) crime scene cleaner çok sardı beni grounded da arkadaş varsa çok sarar
Human Fall Flat'ı daha önce bitirmiştim. Crime Scene Cleaner'ı listeme aldım. Grounded, tek başına sarar mı ?

selamlar dostlar,

• Gang Beasts
  • PowerWash Simulator
  • Vampire Survivors

teşekkürler 🙏
rick and morty mizahını seviyorsanız ve ingilizceniz varsa high on life öneririm 1 yıl once gamepass den oynayıp bitirmiştim
biraz garip bir oyun ama mizahı oynanışı güzel şans verilir

Son düzenleme:
rick and mort mizahını seviyorsanız ve ingilizceniz varsa high on life öneririm 1 yıl once gamepass den oynayıp bitirmiştim
biraz garip bir oyun ama mizahı oynanışı güzel şans verilir
oynadım hocam teşekkür ederim

zelda tarzı oyun seviyorsanız tunic sizi uzun saatler götürebilir gerek kendi yorumum gerek steam yorumlarıyla

Human Fall Flat'ı daha önce bitirmiştim. Crime Scene Cleaner'ı listeme aldım. Grounded, tek başına sarar mı ?
Crime scene çok sarar hikayesi de iyi grounded tek başına çok zor bir oyun ama 2 kişi tadından yenmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri