Neler Yeni

Gamepower 24 144 1 oyuncu monitor

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Screenshot_20200806-143818_ncehesap.jpg

Oyu mi iyi ise hemen alicam
Bütçem esnemesi çok zor onu soylim

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
arkadaşım gamepower kullanıyor memnun. (8 ay olacak)

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sws9912

80+ Silver
Da videosunu çekmişti ve öneriyordu bende bi düşünen dedim
İzlememiştim o videoyu fakat 100tl ekleyip asus alabilir gamepowerı beğenmeyeni çok gördüğüm için hele hele monitör olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör araştırmaya ilk başladığımda bu monitörü bulmuştum bende fakat tavsiye etmemişlerdi ama mantıklı olabilir şuan videosunu izliyorum

sws9912

80+ Silver
Bu önerdiğin model iyi bir model değil maalesef, Gamepower va panel kullanıyor gayet kaliteli.
IPS daha kaliteli hocam VA'nın daha iyi olduğunu kim söyledi f/p monitör bu

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
IPS daha kaliteli hocam VA'nın daha iyi olduğunu kim söyledi f/p monitör bu
Farkındaysan ips panel ile va paneli kıyaslamadım. Önerdiğin monitör modelini söyledim ve bende Gamepower model monitör kullanıyorum ve gayet memnunum. Fps oyunları oynuyorum.

sws9912

80+ Silver
Malzemesi kalitesiz
Bide malzeme kalitesi var evet

Farkındaysan ips panel ile va paneli kıyaslamadım. Önerdiğin monitör modelini söyledim ve bende Gamepower model monitör kullanıyorum ve gayet memnunum. Fps oyunları oynuyorum.
Hocam bide attığım monitörü kullanıp söyleseydin keşke bunu öneriyorlar

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU

Kullanan arkadaşım var ve memnun değil maalesef. Ayrıca uygun fiyatlı ürünler de kaliteli olsun, söyle olsun, böyle olsun ama ucuz olsun istiyorsunuz. Yok öyle bir dünya. Senin bu attığın monitörü biz 1100 TL ye n11 de almıştık. Şu an ki parayı hak eden bir ürün değil maalesef.
Ayrıca ben milletin neden Gamepower marka monitöre düşman olduğunu da anlamadım.

Ayrıca öneriyorlar diyorsun, kendin öner. Bir başkasının fikrini beyan etme derim. Çünkü neden öneriyorlar dediğim de cevap veremeyeceksin.

sws9912

80+ Silver
Kullanan arkadaşım var ve memnun değil maalesef. Ayrıca uygun fiyatlı ürünler de kaliteli olsun, söyle olsun, böyle olsun ama ucuz olsun istiyorsunuz. Yok öyle bir dünya. Senin bu attığın monitörü biz 1100 TL ye n11 de almıştık. Şu an ki parayı hak eden bir ürün değil maalesef.
Ayrıca ben milletin neden Gamepower marka monitöre düşman olduğunu da anlamadım.
Ben zaten yorumlarını okudum bu monitörün 1100tlydi diye bu fiyata bu özelliklere sahip monitör yok ama fakat pahalı hala

Ayrıca öneriyorlar diyorsun, kendin öner. Bir başkasının fikrini beyan etme derim. Çünkü neden öneriyorlar dediğim de cevap veremeyeceksin.
Ben öneri konusu açtım bana bunu önerdiler bende bunu arkadaşa önerdim

Top Bottom