Da videosunu çekmişti ve öneriyordu bende bi düşünen dedim100tl daha ekleyip IPS panel alabilirsin gamepower önerilmiyor https://www.trendyol.com/asus/vp249...xU_9XBr8KgC6V2UtPFG5fzhGtvHgJTNBoCh_oQAvD_BwE
İzlememiştim o videoyu fakat 100tl ekleyip asus alabilir gamepowerı beğenmeyeni çok gördüğüm için hele hele monitör olarakDa videosunu çekmişti ve öneriyordu bende bi düşünen dedim
Bu önerdiğin model iyi bir model değil maalesef, Gamepower va panel kullanıyor gayet kaliteli.100tl daha ekleyip IPS panel alabilirsin gamepower önerilmiyor https://www.trendyol.com/asus/vp249...xU_9XBr8KgC6V2UtPFG5fzhGtvHgJTNBoCh_oQAvD_BwE
IPS daha kaliteli hocam VA'nın daha iyi olduğunu kim söyledi f/p monitör buBu önerdiğin model iyi bir model değil maalesef, Gamepower va panel kullanıyor gayet kaliteli.
Farkındaysan ips panel ile va paneli kıyaslamadım. Önerdiğin monitör modelini söyledim ve bende Gamepower model monitör kullanıyorum ve gayet memnunum. Fps oyunları oynuyorum.IPS daha kaliteli hocam VA'nın daha iyi olduğunu kim söyledi f/p monitör bu
Bide malzeme kalitesi var evetMalzemesi kalitesiz
Hocam bide attığım monitörü kullanıp söyleseydin keşke bunu öneriyorlarFarkındaysan ips panel ile va paneli kıyaslamadım. Önerdiğin monitör modelini söyledim ve bende Gamepower model monitör kullanıyorum ve gayet memnunum. Fps oyunları oynuyorum.
Kullanan arkadaşım var ve memnun değil maalesef. Ayrıca uygun fiyatlı ürünler de kaliteli olsun, söyle olsun, böyle olsun ama ucuz olsun istiyorsunuz. Yok öyle bir dünya. Senin bu attığın monitörü biz 1100 TL ye n11 de almıştık. Şu an ki parayı hak eden bir ürün değil maalesef.Bide malzeme kalitesi var evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide attığım monitörü kullanıp söyleseydin keşke bunu öneriyorlar
Ayrıca öneriyorlar diyorsun, kendin öner. Bir başkasının fikrini beyan etme derim. Çünkü neden öneriyorlar dediğim de cevap veremeyeceksin.Bide malzeme kalitesi var evet
Hocam bide attığım monitörü kullanıp söyleseydin keşke bunu öneriyorlar
Ben zaten yorumlarını okudum bu monitörün 1100tlydi diye bu fiyata bu özelliklere sahip monitör yok ama fakat pahalı halaKullanan arkadaşım var ve memnun değil maalesef. Ayrıca uygun fiyatlı ürünler de kaliteli olsun, söyle olsun, böyle olsun ama ucuz olsun istiyorsunuz. Yok öyle bir dünya. Senin bu attığın monitörü biz 1100 TL ye n11 de almıştık. Şu an ki parayı hak eden bir ürün değil maalesef.
Ayrıca ben milletin neden Gamepower marka monitöre düşman olduğunu da anlamadım.
Ben öneri konusu açtım bana bunu önerdiler bende bunu arkadaşa önerdimKullanan arkadaşım var ve memnun değil maalesef. Ayrıca uygun fiyatlı ürünler de kaliteli olsun, söyle olsun, böyle olsun ama ucuz olsun istiyorsunuz. Yok öyle bir dünya. Senin bu attığın monitörü biz 1100 TL ye n11 de almıştık. Şu an ki parayı hak eden bir ürün değil maalesef.
Ayrıca ben milletin neden Gamepower marka monitöre düşman olduğunu da anlamadım.
Ayrıca öneriyorlar diyorsun, kendin öner. Bir başkasının fikrini beyan etme derim. Çünkü neden öneriyorlar dediğim de cevap veremeyeceksin.