🔥İndirim Gamepower 27 inç 260 Hz 4.999 TL

Beyler benim sistemim bu.
Bu konudaki monitörü @Abdullah Hacıgül reise güvenerek sipariş verdim.
Sistem yeterli gelir mi ?, bu monitörü almakla iyi yapmışmıyım yanıtlarsananız sevinirim
1762789938340.webp

1762789950223.webp

Garanti bitmeden elden çıkaracaksanız alıp kullanabilirsiniz. Garanti bittikten sonra panel gidince havadan yarı monitör parası ödersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte G24F2 5 adet monitör kullandım 3 tanesinin paneli gitti garantiden zor bela sıfırı ile değiştirdiler. Panelde ellerine yok 45 gün kadar bekletip değişim raporunu versinler diye dalacaktım.

Ekran kartı 260 Hz verir sanırım ama bu sistemle kullanmak büyük saçmalık. FPS oyunlarında 150 FPS alırsın bu sistemle. Eeee nerde işe yarayacak 260 Hz?

Dizi film izliyorsan yeter
Yokmu başka toprak atacak :D :D
(yorumlar için teşekkürler)
aktif kullandığım monitör 60 hz lg 24 ekran Rust oyununda hava kararınca gerçek anlamda hiç bir şey göremiyorum veya bir filmde karanlık sahnelerdede bişey göremiyorum

aktif kullandığım monitör 60 hz lg 24 ekran Rust oyununda hava kararınca gerçek anlamda hiç bir şey göremiyorum veya bir filmde karanlık sahnelerdede bişey göremiyorum
Renk istiyorsan bunu al. Üst seviye renk gamutu ve IPS'te olabilecek en yüksek kontrastı sunuyor:

Bunu öneririm, konudaki monitörden hz dışında çok daha iyi olduğuna eminim.

@tunahanctn @balciktamer Siz şaka mısınız? Adam kronik sorunlu forumlarda aktifliği sağlayan monitör öneriyor beğeni atıyorsunuz. Gelin söyleyin bakalım size göre neden kronik sorunlu değil?
Kroniğin kendisi şu an bu konuda. Ben niye hiç duyum almıyorum acaba? Zaten önceki dediğin şimdikiyle bir tutmuyor

sipariş verdim artık bi deneyim olmazsa buna geçebilirmiyim koşulsuz iade varmı bu hepsi buradada ?
Renk istiyorsan bunu al. Üst seviye renk gamutu ve IPS'te olabilecek en yüksek kontrastı sunuyor:

Bunu öneririm, konudaki monitörden hz dışında çok daha iyi olduğuna eminim.

geçen fenix faresini aldık herkes iade etti. polling rate 500'e çekince biraz düzeldi ama hala arada sapıtıyor. bazen hareketleri ters algılıyor. güvenimi kaybettim bu ucuz markalara.
Garanti bitmeden elden çıkaracaksanız alıp kullanabilirsiniz. Garanti bittikten sonra panel gidince havadan yarı monitör parası ödersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte G24F2 5 adet monitör kullandım 3 tanesinin paneli gitti garantiden zor bela sıfırı ile değiştirdiler. Panelde ellerine yok 45 gün kadar bekletip değişim raporunu versinler diye dalacaktım.
valla tam şuan ben de o monitörün garantisiyle uğraşıyom :cry:. benimki 2 yıl sonra sapıttı. bu gamepower'ın uzun kullanım testini görmeden almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,920
Üyeler
185,975
Son üye
MrSpy14
Geri