Öneri gamepower alınır mı

Alınabilir, ama bütçen varsa Logitech,steelseries gibi markaalra yönel.

Mekanik takıntın yoksa membran olan G213 bakabilirsin bütçe dahilinde,mekanik istiyorsanda Ogre öneriyorum.

Alınır, zaten Abdullah abimiz de kaç kere bu klavyeleri kullandı, çok da güzel sonuçlar verdi

bence o fiyata mekaniğe gerek yok, katana alıcak 1 hafta sonra iade etmeye çalışıcak
kanka am bunu neye dayanarak söylüyorsun ben klavyemi indiriemden 180e aldım 1 sene olduğu çok mutlyum mekanik klavye dedeğin sadece 700- 1000 lirailık olan kalvyelermidir sanki

kanka am bunu neye dayanarak söylüyorsun ben klavyemi indiriemden 180e aldım 1 sene olduğu çok mutlyum mekanik klavye dedeğin sadece 700- 1000 lirailık olan kalvyelermidir sanki
gamepower, rampage, James Donkey gibi merdivenaltı ürünler kumardan başka bir şey değil. paranı veriyorsun çok şanslıysan 1-2 sene kullanıyorsun sonra yay sesi mi dersin, tuşların bastıkça fırlaması mı dersin çok fazla sorun oluyor

gamepower, rampage, James Donkey gibi merdivenaltı ürünler kumardan başka bir şey değil. paranı veriyorsun çok şanslıysan 1-2 sene kullanıyorsun sonra yay sesi mi dersin, tuşların bastıkça fırlaması mı dersin çok fazla sorun oluyor
o senin düşüncen bence alınabilir f/p ürünler kumarda da değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,372
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri