boost hyper
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
gamepower ogre, katana veya saber alınır mı
O bütçeye membran klavyelere yönelmeni tavsiye edermgamepower ogre, katana veya saber alınır mı
kanka katana diyorsa bütçesi 300 ün üstünde mebrana gerk yok bence o fiyataO bütçeye membran klavyelere yönelmeni tavsiye ederm
bence o fiyata mekaniğe gerek yok, katana alıcak 1 hafta sonra iade etmeye çalışıcakkanka katana diyorsa bütçesi 300 ün üstünde mebrana gerk yok bence o fiyata
kanka am bunu neye dayanarak söylüyorsun ben klavyemi indiriemden 180e aldım 1 sene olduğu çok mutlyum mekanik klavye dedeğin sadece 700- 1000 lirailık olan kalvyelermidir sankibence o fiyata mekaniğe gerek yok, katana alıcak 1 hafta sonra iade etmeye çalışıcak
gamepower, rampage, James Donkey gibi merdivenaltı ürünler kumardan başka bir şey değil. paranı veriyorsun çok şanslıysan 1-2 sene kullanıyorsun sonra yay sesi mi dersin, tuşların bastıkça fırlaması mı dersin çok fazla sorun oluyorkanka am bunu neye dayanarak söylüyorsun ben klavyemi indiriemden 180e aldım 1 sene olduğu çok mutlyum mekanik klavye dedeğin sadece 700- 1000 lirailık olan kalvyelermidir sanki
o senin düşüncen bence alınabilir f/p ürünler kumarda da değilgamepower, rampage, James Donkey gibi merdivenaltı ürünler kumardan başka bir şey değil. paranı veriyorsun çok şanslıysan 1-2 sene kullanıyorsun sonra yay sesi mi dersin, tuşların bastıkça fırlaması mı dersin çok fazla sorun oluyor
keşke sadece benim düşüncem olsao senin düşüncen bence alınabilir f/p ürünler kumarda da değil
herkesin düşünme özgürlüğü var kusura bkmakeşke sadece benim düşüncem olsa
kimsenin düşünme özgürlüğüne laf etmedim zaten, böyle markalardan mağdur olan binlerce insan olduğunu söylemek istemiştim ama anlatamadım galibaherkesin düşünme özgürlüğü var kusura bkma