ahmet.ershn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
Gamepower Calypso alınır mı sizce?
Gamepower Calypso alınır mı sizce?
Bende almayı düşünüyorum tavsiye eder misin? Sesi nasıl red gibi mi? Sessiz klavye arıyorum.kendim 10 aydır kulanıyorum blue switcli @james baba 2 yıldır kulanıyo kafana takılan bisey olursa soyle normal switch degil bu klavyedeki optik switch o yuzden basmamazlik fln yapmaz
blue sakın alma cok sesli redi kulanmadım hocam ama klavyeden mevnunum hocamBende almayı düşünüyorum tavsiye eder misin? Sesi nasıl red gibi mi? Sessiz klavye arıyorum.
halen kullanıyor musun?Tuşlarda çıkma basmama çınlama gibi problemler var mı?Bende ince hesaptan red switchli modelini almayı planlıyorum.Tuşların yerinde sağlam durması için switchlerin + kısmıının etrafında bi koruma kalkanı gibi bişey var onun iin bilek desteği için ayrıca su geçirmezliği ve optik switchleride var.Açıkçası kağıt üzerinde gayet iyiye benziyor ama kullanıcı yorumu almadanda olmaz.Cevaplarsan sevinirimkendim 10 aydır kulanıyorum blue switcli @james baba 2 yıldır kulanıyo kafana takılan bisey olursa soyle normal switch degil bu klavyedeki optik switch o yuzden basmamazlik fln yapmaz
Hayla kullanıyorum cok az cınlama var cok rahatsiz etmiyor onun dişinda Bi sorun yokhalen kullanıyor musun?Tuşlarda çıkma basmama çınlama gibi problemler var mı?Bende ince hesaptan red switchli modelini almayı planlıyorum.Tuşların yerinde sağlam durması için switchlerin + kısmıının etrafında bi koruma kalkanı gibi bişey var onun iin bilek desteği için ayrıca su geçirmezliği ve optik switchleride var.Açıkçası kağıt üzerinde gayet iyiye benziyor ama kullanıcı yorumu almadanda olmaz.Cevaplarsan sevinirim