Neler Yeni

Öneri GAMEPOWER CALYPSO MU YOKSA GAMAKAY MK61 Mİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yavuzselim._.
Bütçe
450
Arkadaşlar klavyeler Gamepower Calypso vs Gamakay Mk61 öncelikle şunu diyeyim Gamepower Calypso da tuş basmama sorunlarının olduğunu biliyorum ayrıca rgb çok severim o yüzden Gamepower Saber a baktım onda ise çok daha fazla şikayet vardı basmaması , okumaması ile ilgili Calypso da daha az sikayet var bu sorun Gamepower ın daha çok yeni modellerinde olduğu için hem dolu dolu özellik veren hem de rgbsi iyi Calypso yu tercih etmeyi düşünüyorum çok fazla Calypso dan bahsettiğmin farkındayım Gamakay MK61 e gelirsek o da çok güzel arkadaşım dediki gta gibi oyunlarda helikopter fln uçurmazsın bende başka tuşlara atarım dedim o da cevap vermedi o yüzden içimde bi sıkıntı var hangisini almalıyım veya öneriniz varmı

Avolay

80+ Gold
MK61 Alın numpad çok da önemli değil bence :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Mk61 al gamepowerden canı yanan çok oldu

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
MK61 tercih etmen daha iyi olur.

Numpad istiyorsan Redragon Indrah, istemiyorsan MK61 al geç. KB432-L'de content switch gönderiyorlar, önermem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yavuzselim._.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mk61 al gamepowerden canı yanan çok oldu
Doğru diyosun ama yakınımda bir internet kafe var ve oraya giderim arasıra orda da Calypso kullanmışlar internet te de o klavyeyi kullandığım için etkisi daha büyük oluyo zaten gidip sorucam 2.satıyomusunuz diye veya aldığınızda sıkıntı çıkarttı mı diye

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Doğru diyosun ama yakınımda bir internet kafe var ve oraya giderim arasıra orda da Calypso kullanmışlar internet te de o klavyeyi kullandığım için etkisi daha büyük oluyo zaten gidip sorucam 2.satıyomusunuz diye veya aldığınızda sıkıntı çıkarttı mı diye
Ben 2. Almanı da önermem. Sıfır ve brown switch dururken bunu alman bence mantıklı değil.

Excator23cm

80+ Gold
Mk61 tavsiye ederim.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Arkadaşlar klavyeler Gamepower Calypso vs Gamakay Mk61 öncelikle şunu diyeyim Gamepower Calypso da tuş basmama sorunlarının olduğunu biliyorum ayrıca rgb çok severim o yüzden Gamepower Saber a baktım onda ise çok daha fazla şikayet vardı basmaması , okumaması ile ilgili Calypso da daha az sikayet var bu sorun Gamepower ın daha çok yeni modellerinde olduğu için hem dolu dolu özellik veren hem de rgbsi iyi Calypso yu tercih etmeyi düşünüyorum çok fazla Calypso dan bahsettiğmin farkındayım Gamakay MK61 e gelirsek o da çok güzel arkadaşım dediki gta gibi oyunlarda helikopter fln uçurmazsın bende başka tuşlara atarım dedim o da cevap vermedi o yüzden içimde bi sıkıntı var hangisini almalıyım veya öneriniz varmı
bende calypso var. Eğer indirimde almasaydım gamakay mk61i tercih ederdim. calypsa rgb değil

Top Bottom