Neler Yeni

İnceleme GamePower Calypso Uzun Kullanım

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Link atabilir misin, TR alış-veriş sitelerinden?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba arkadaşlar yine ben, 5 ay önce GamePower Calypso RGB almıştım Blue Switch ve tüm deneyimlerimi size 1 hafta, 1 ay ve 5 ay olarak aktarıyorum öncelikle klavyeyi 2 ay önce lavaboda yıkadım SU GEÇİRMEZLİK konusunda gerçekten anlatıldığı gibi yıkadıktan sonra biraz endişelendim çünkü ışıklarda sönüklük ve renklerde değişiklik oldu Yeşil seçince açık mavi oluyordu o yüzden garantiye vermeyi düşündüm ama acele etmek istemedim dışarı koydum ve 1 gün boyunca kuruttum ozaman düzeldi tamamen benim hatamdan kaynaklı ama Bence benim gibi bir hata yapıpta tozlandı diye lavaboda yıkamayın. Klavyem hala daha ilk günki performansını sürdürüyor Tuşlarında bir sorun yok hepsi düzgün çalışıyor ve tıklıyor ama BİLEK DESTEĞİ biraz kısa olduğu için hala alışamadım fps oyunlarında oyunları mouse ve klavyeden oynarken bilekten oynayan birisiyim ve bileklerimin yarısı içerde yarısı dışarda kalınca canım acıyor ve ayriyetten küçük ENTER tuşunada daha yeni alıştım geçen incelememde alışamadığım için habire yanlışlıkla virgül ve i tuşuna tıklıyordum. Optik olması bir çok oyunda beni öne geçiriyor Rakiplere daha hızlı tepki veriyorum ama çok bi fark gözle görülemez tabii ki. Gelelim Switchlere BLUE SWİTCH almam geceleri çok sorun yarattı gerçekten çok ses çıkarıyor ve evde küçük kardeşim olduğu için o yatarken ta odasına kadar ses gidiyor ailem söyleyince inanmamıştım ama onlar bastı ve ben uzağa geçtim harbidende ses oraya kadar gidiyor .Yay sesini soracak olursanız birtek W A S D tuşlarında YAY SESİ oluştu ama oda az anlaşılır bir şekilde oyun oynarken müzik dinlerken dizi izlerken hiç bir zaman kulağıma gelmiyor. Işıklarına gelecek olursak ışıklar benim için çok sade güzel dizilmiş parlaklığı yeterli bir seviyede gözümü yormuyor tabii ki GamePower SABER RGB nin yanından ışık olarak geçemez. Onun haricinde eklemek istediğim switchleri çıkarmak için aparatım yoktu bende elimle söküyorum gerçekten çok kolay sökülüyor tuşlar ,eğer kaba değilde benim gibi sade ve şık bir tasarım seviyorsanız bu fiyata alacağınız en iyi klavye olur İyi Forumlar :)
Okuma kolaylığı açısından maddeler halinde yazman daha iyi olur. Ama yine de eline sağlık. Emek var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuna Erdil
Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tamam şimdi oldu! :D

bozkurtum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nurettin
Mekanik klavyedeki amaç illede şakurt,şukurt ses çıkarması içinmi alınıyor sessiz olunca oyun oynanmıyormu?

Top Bottom