Neler Yeni

Gamepower devour arıza yardım

PGE-Burak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak
Merhabalar dostlar lütfen sonuna kadar okuyun gamepower dewour mouse de scrol tuşu hareket ediyordu kendi kendine bu sorun iyice artmaya başladı ve servise vermek zorunda kaldım 3 ay sonunda. Neyse incehesap da imiş dediklerine göre servisi çalışanını aradım bilgi almak istedim ürünün 0 ile değişim yapılacak dedi dediği tarihde kargoya verilmedi. Sonra Gine aradım başka çalışan bağlandı ve ürüne yazılım atıldı sorun düzeldi su gün kargoya verilecektir dendi ve Gine verilmedi üstelik mouse ye ne yazılımı atıldı diye sorduğumda bilmiyorum dedi bende servise bağlanmak istiyorum diyince bağlamadı ve ürün hala kargoya verilmedi bu yazılım konusu hakkında bilgisi olan varmıdır ve şikayet etmeyi düşünüyorum şikayet etsem ne gibi sonuçlar olabilir nereye şikayet edebilirim bilgisi olan varmıdır

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Donanımsal bir arızanın yazılımla düzeliceğini sanmıyorum, ki neye yazılım atmış, scroll tuşunamı ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Şikayet etmek istiyorum nereye edebilirim

O konuda pek fikrim yok, fakat önce arayıp blöf yapmanı tavsiye ederim, evet bazen böyle gıcık hareketler yapmak gerekiyor, çünkü mağazalar sinir ediyor, şikayet edicem diyerek blöf yapabilirsin, ne biliyim üstlerine git işte.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ayrıca bir mouse ye ne yazılımı atılabilir altı üstü mouse tak USB çalıştır sanki akıllı cihaz anlam veremedim

RGB ışıklandırma ve makro yazılımı kontrolü yapılabilir, fakat scroll tuşundaki arıza öyle düzelmez.

PGE-Burak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RGB ışıklandırma ve makro yazılımı kontrolü yapılabilir, fakat scroll tuşundaki arıza öyle düzelmez.
Bende öyle düşünüyorum fakat çalışan bilgi bilmiyorum diyip düzelmiş sorununuz diyor valla bir şey anlamadım bu işten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka fikri olan yokmudur arkadaşlar

Uppp

Son düzenleme:

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
hocam fikir derken? arayıp korkutacaksınız sadece para iadesi veya yeni ürünle değişim istiyorum dolandırıcılardan öteye geçmiş sizin firma vesaire derseniz yollarlar urununuzu veya para iadesi yaparlar bu kadar basit.

up yazmak yerine yukarıda yükselt tuşu var ona basarsanız konunuz uplanır.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Merhabalar dostlar lütfen sonuna kadar okuyun gamepower dewour mouse de scrol tuşu hareket ediyordu kendi kendine bu sorun iyice artmaya başladı ve servise vermek zorunda kaldım 3 ay sonunda. Neyse incehesap da imiş dediklerine göre servisi çalışanını aradım bilgi almak istedim ürünün 0 ile değişim yapılacak dedi dediği tarihde kargoya verilmedi. Sonra Gine aradım başka çalışan bağlandı ve ürüne yazılım atıldı sorun düzeldi su gün kargoya verilecektir dendi ve Gine verilmedi üstelik mouse ye ne yazılımı atıldı diye sorduğumda bilmiyorum dedi bende servise bağlanmak istiyorum diyince bağlamadı ve ürün hala kargoya verilmedi bu yazılım konusu hakkında bilgisi olan varmıdır ve şikayet etmeyi düşünüyorum şikayet etsem ne gibi sonuçlar olabilir nereye şikayet edebilirim bilgisi olan varmıdır
Yazılımsal bir sorun gıbı duruyor malesef servisten başka çözum yolu zor gibi

PGE-Burak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak
hocam fikir derken? arayıp korkutacaksınız sadece para iadesi veya yeni ürünle değişim istiyorum dolandırıcılardan öteye geçmiş sizin firma vesaire derseniz yollarlar urununuzu veya para iadesi yaparlar bu kadar basit.

up yazmak yerine yukarıda yükselt tuşu var ona basarsanız konunuz uplanır.
Teşekkürler hiç anlamam form dan

Yazılımsal bir sorun gıbı duruyor malesef servisten başka çözum yolu zor gibi
Üründen memnun kaldığım halde pişman ettiler hocam sıkıntı orda yoksa ürün den memnunum fakat bu scrol tuşu sıkıntı

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Son durum nedir?
Bende win10 2004 sürümde oluyor ancak lg v30 a otg üzerinden bağlıyorum en ufak seyirme hatalı kaydırma olmuyor! işletim sistemiyle bir uyumsuzluk var sanırım...

Son düzenleme:
Top Bottom