- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ne bozması şimdiki adaptörler zaten akıllı cihazın isteğine göre akımı volt u ayarlıyor.120w lık adaptör aslında hep 120w vermez aslında max 120w verir örneğin.Hocam prize takınca bozmaz mı
Hocam ne bozması şimdiki adaptörler zaten akıllı cihazın isteğine göre akımı volt u ayarlıyor.120w lık adaptör aslında hep 120w vermez aslında max 120w verir örneğin.Hocam prize takınca bozmaz mı
A'ya basılı tutarken + ve - tuşlarına aynı anda basınca ışıkları kapanıyor.ışıklarını kapatabiliyor muyuz acaba bunun
Bazı kişiler bozulur diyor o kafamı karıştırdı siz denediniz mi prizde kaç saate şarj oluyorHocam ne bozması şimdiki adaptörler zaten akıllı cihazın isteğine göre akımı volt u ayarlıyor.120w lık adaptör aslında hep 120w vermez aslında max 120w verir örneğin.
Şuan şarj oluyor kaç saatte olduğunu bugün öğreneceğim prizde şuan.Bugün geldi zatenBazı kişiler bozulur diyor o kafamı karıştırdı siz denediniz mi prizde kaç saate şarj oluyor
steam ayarlarından oyun titreşimini açtın mıHocam benim cihaz titremiyor onun için bişeymi yapmak lazım ilk başladığında titredi steam ve sitede titreme testinde bişey olmuyor.
Ben geldiğinde kablosuyla bilgisayara şarja taktım yaklaşık 2 saat sonra 1. ve 4. ışıklar sabit yanmaya başladı herhalde prizde daha hızlı dolarŞuan şarj oluyor kaç saatte olduğunu bugün öğreneceğim prizde şuan.Bugün geldi zaten
Hocam prize adaptörle tak orda ışıklsr yanıp söenecek 4 ışık birden yanıp sönüyorsa dolu vs. vs 1 ve 4.ışığın yanması kablolu şekilde pc ye bağlandığını anlatıyor şarjla bir alakası yokBen geldiğinde kablosuyla bilgisayara şarja taktım yaklaşık 2 saat sonra 1. ve 4. ışıklar sabit yanmaya başladı herhalde prizde daha hızlı dolar
Bir de analogları çok güzel geldi bana xbox da tak tak diye ses çıkıyordu bunda öyle bir durum yok özellikle fifada çok iyiyarım saattir oynuyorum elim leş gibi çin plastiği koktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xbox 9.nesile göre plastiği kalitesiz titreşimi güçsüz başka farkta göremedim bunun tutuşu daha rahat geldi bana xboxa göre
Bilgisayarda şarj oluyorken 1. ve 4. ışık yanıp sönüyor tamamen dolduğunda sabit yazar diyor kullanım kılavuzunda bende de öyle oldu yavaşça yanıp sönüyodu 2 saat sonunda sabit yanmaya başladı şarjı fullendiHocam prize adaptörle tak orda ışıklsr yanıp söenecek 4 ışık birden yanıp sönüyorsa dolu vs. vs 1 ve 4.ışığın yanması kablolu şekilde pc ye bağlandığını anlatıyor şarjla bir alakası yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de analogları çok güzel geldi bana xbox da tak tak diye ses çıkıyordu bunda öyle bir durum yok özellikle fifada çok iyi