🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

Bluetooth ile telefonda da kullanırsın
arkadaşlar mezun senemdeyim pc yok şu anlık tasarımı çok hoşuma gitti alınır mı? ? seneye pc alırsam kullanırım ama evde zaten 1 tane gamepadim var çakma dualsense

gamesir nova litedan iyi mi? bu
Ekstra tuşları olduğundan dolayı çok az bir farkla daha iyi diyebilirim, ancak aralarında öyle ahım şahım bir fark yok.

Gamepower markasını kötülüyenleri anlamıyorum. 5-6 yıldır monitör ve mekanik klavyesini kullanıyorum taş gibi ikisi de hala bana mısın demiyor. Eğer gamepad ihtiyacım olsaydı gözüm kapalı alırdım.

pc yok ama çektim görüntüsü beni fazlasıyla cazbetti

Ekler

• 1000052237.webp
    1000052237.webp
    31.6 KB · Hit: 85
Gamepower markasını kötülüyenleri anlamıyorum. 5-6 yıldır monitör ve mekanik klavyesini kullanıyorum taş gibi ikisi de hala bana mısın demiyor. Eğer gamepad ihtiyacım olsaydı gözüm kapalı alırdım.
Sıkıntılı ürünleri var bazı, marka kimliği kirlendi ister istemez

Fiyatı 1299'a çıkardılar. Tipinden ötürü ben de alayım mı, almayayım mı derken kaldı öyle. :)

pc yok ama çektim görüntüsü beni fazlasıyla cazbetti
Aslında Aolion, Türkiye’de birine distribütörlük verse aynı modellerin çok daha şık tasarımlı versiyonları da var şu şekilde.

1760125273002.webp
1760125282811.webp

aboo bunlar ne böyle wraith bu mesajını görse haftaya ön siparişe açılır şu gamepadler
Ben Türkiye'de gamepad satışı yapan bir firma olsaydım, kapısını ilk çalacağım marka Aolion olurdu. Çünkü birçok markanın gamepad’ini Aolion üretiyor örneğin ATK ve Throne gibi.

EasySMX X15 kullanıcısıyım. Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün, alabilrisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,843
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri