🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

Mobil üzerinden Keylinker App’e bağlanmayı dener misiniz?
Eğer bu şekilde tanırsa, birçok ayarı Keylinker üzerinden yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam peki burdakini alsam 1299tl şuan sizce beni üzermi futbol ve hikaye oyunları odaklı arada araba yarışı belki

Mobil üzerinden Keylinker App’e bağlanmayı dener misiniz?
Eğer bu şekilde tanırsa, birçok ayarı Keylinker üzerinden yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz 2 tane gözüküyor bt üzerinde biri Xbox Wireless Controller diğeri AL-NS2286H, keylinker Xbox olanı göremiyor diğerine bağlanıncada algılamıyor tuşları.

Cihaz 2 tane gözüküyor bt üzerinde biri Xbox Wireless Controller diğeri AL-NS2286H, keylinker Xbox olanı göremiyor diğerine bağlanıncada algılamıyor tuşları.

Doğrusu AL-NS2286 yazan, tuş ayarını gamepad’e basarak anlamamanız normal; uygulama tuş basışlarını göstermiyor. Tuşlar için sadece tuş atama özelliği var. Ancak analog ve tetikleri basarken veya kullanırken görebilmeniz lazım. Eğer onları algılıyorsa, uygulama büyük ihtimalle gamepad’i destekliyordur diye düşünüyorum.

Doğrusu AL-NS2286 yazan, tuş ayarını gamepad’e basarak anlamamanız normal; uygulama tuş basışlarını göstermiyor. Tuşlar için sadece tuş atama özelliği var. Ancak analog ve tetikleri basarken veya kullanırken görebilmeniz lazım. Eğer onları algılıyorsa, uygulama büyük ihtimalle gamepad’i destekliyordur diye düşünüyorum.
Doğrusu o evet ama ona bağlanınca gamepad de bir değişiklik olmuyor yani gamepad kabul etmiyor bağlantıyı gibi bir şey,
Xbox Wireless Controller a bağlanınca ışıkları sabitleniyor ve titriyor gamepad.

hayırlı olsun hocam bende alıcam gibi duruyor normalde 2500tlydi bütce ama ucuza almak daha mantıklı
Özellikleri bana yeter diyorsan hiç gerek yok bence de. Kalanı başka bi ihtiyaçta kullanırsın. Ben de öyle yaptım 2000di benim de bütçe bunu çektim direkt yeter bana.

Yani Xbox ile ikisini aynı yanda kullanıyor muyuz?
Bende Xbox vardı 2. Kol için aldım

Geri