Neler Yeni

Gamepower Fujin 7.1 kulaklık alınır mı?

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı
Fujini alacam herhalde. Cuma incehesap gelsın bı belkı ındırıme gırer dıye beklıyom
Hocam aldiniz mi, bide kyrus ile fujin arasinda sadece 100 lira fsrk var anladığım kadarıyla aralrinda 1- kyrusta titreşim motoru var 2- kyrus un kulak pedleri kulağı daha iyi sariyor ve ağrı yapmıyor. Ama kyrus hakkinda hic kullanıcı deneyimi bulamadim

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,367
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocam aldiniz mi, bide kyrus ile fujin arasinda sadece 100 lira fsrk var anladığım kadarıyla aralrinda 1- kyrusta titreşim motoru var 2- kyrus un kulak pedleri kulağı daha iyi sariyor ve ağrı yapmıyor. Ama kyrus hakkinda hic kullanıcı deneyimi bulamadim
Titreşim bence lüzumlu değil. Fujin'i aldım kafama uydu sonunda aldığım diğer kulaklıklar hep küçük gelmişti. Denildiği gibi Gamepower kulaklıklarda dipses problemi var ama beni rahatsız etmesi varlığını unuttum bile. Uzun süre takınca kulağı ağrıtıp terletebiliyor ama kafadan kafaya değişir benim kafa büyük. Ben okeyim şu anlık.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Eren
fujin pro kullanıyorum şuanlık bir problemi yok ses kalitesi güzel memnunum fakat dipses var benimkinde

SnowRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Ali Ş.
Titreşim bence lüzumlu değil. Fujin'i aldım kafama uydu sonunda aldığım diğer kulaklıklar hep küçük gelmişti. Denildiği gibi Gamepower kulaklıklarda dipses problemi var ama beni rahatsız etmesi varlığını unuttum bile. Uzun süre takınca kulağı ağrıtıp terletebiliyor ama kafadan kafaya değişir benim kafa büyük. Ben okeyim şu anlık.
bendede var kesinlikle önermiyorum aniden sağ taraftan çok yüksek ses geliyor ve sürekli bir dip ses var. bununla alakalı birsürü konu var forumda.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
https://www.itopya.com/fifine-ampli...XIwx4lAoXoWGaIkRYboWVOIVelD3Bd_O4y9_bTkP3C9cI bu tarz markaları tercih etmezdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses kartıda bulunuyo bu modellerde
https://www.itopya.com/fifine-ampli...XIwx4lAoXoWGaIkRYboWVOIVelD3Bd_O4y9_bTkP3C9cI bu tarz markaları tercih etmezdim.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun

hocam fifine ın modelleri kalitelidir tercih edilebilir

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Bende 2 senedir var sorunsuz kullaniyorum

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı

Kulaklık guzel olabilir ancak bütçeyi aşıyor. Bne 1.5k civari bakiyorum vu 2.5-3k maşallah 😅

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Kulaklık guzel olabilir ancak bütçeyi aşıyor. Bne 1.5k civari bakiyorum vu 2.5-3k maşallah 😅
Sepette H3 modeli 1.7 bin TL hocam indirim sepete koyunca uygulanır.

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,367
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocalar H2002P de öneriliyor Havit ama kafaya uymuyor. Performanstan ziyade kafaya uyması da önemli yapacak bir şey yok.
Kamilkoc kulaklıgı gıbı mınnacık kulaklık yapıyorlar yapsana sunu rahat rahat takak.
Fujin'i de benım gıbı kafası buyuk olanlara onerıyorum H2002P cart curt her kafaya uymuor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,380
Üyeler
172,823
Son üye
ferit ferdinat
Top Bottom