Neler Yeni

Gamepower Fujin 7.1 Oyuncu Kulaklığı alınır mı ?

Bor4

80+ Bronze

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bir sorun yaşamam yani diyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim
Yani hocam sıkı bir araştırma yaparak alın. Ses seviyesi çok yüksek değil, thx ve razerin 7.1 yazılımı iyi değil, sesler boğuk geliyor. Şahsen sonar gg ile kullanıyorum ve memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
Yani hocam sıkı bir araştırma yaparak alın. Ses seviyesi çok yüksek değil, thx ve razerin 7.1 yazılımı iyi değil, sesler boğuk geliyor. Şahsen sonar gg ile kullanıyorum ve memnunum.
anladım hocam teşekkür ederim şimdilik fujin e daha bir yakınım fakat her an her şey değişebilir teşekkür ederim tekrardan

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer
Hocam MSI H310M PRO-VDH

yazılım anlamında sorun yaşadın mı hiç ? yorumun için teşekkür ederim
Yazılım anlamında bir sıkıntı yaşamadım. Sadece rgb ışıklarıyla uygulamadan çok oynayınca arada bir geç tepki veriyo değişiyo sonra rengi. Şahsen 7.1 i hiçbir zaman kullanmadım FPS oyunlarında sıkıntı çıkarıyo diye ama müzik performansı oyun performansı çok iyi. Bazen sıkılıp hoparlör olarak kullanıyorum birkaç ayarla. Mikrofonu zaten boktan hyperx cloud 2 bilmem nelerden daha iyi. Sea of thievesde 7.1 i açmıştım ama gayet sarıyo seni dalga sesleri etrafında dönüyo resmen

Ve kanka şunu söyleyebilirim ki marka takıntım yok ve bunu razera logiteche veya herhangi birine terxih ettiğim için mutluyum çevremdeki herkese ya kizaru ya fujin aldım hepsi memnun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,291
Üyeler
168,919
Son üye
ozgur0007
Top Bottom