Neler Yeni

Gamepower fujin alınır mı?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
ya yürü git ya ergen max yaşın 16 dır şu konuşma şekline bak senle laf dalaşına girende suç
Yorumların çoğu bu şekil gelmiş bu modele kötü diyor donanım arşivi kurucusu abdullah bile bu kulaklığı beğendi ama sen kötü diyorsun ne içip geliyorsunuz buraya anlamadım

Ekler

• 2D4EFDBD-AA3A-4E8E-887B-3A5566E85DF4.png
    2D4EFDBD-AA3A-4E8E-887B-3A5566E85DF4.png
    575 KB · Hit: 130

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
ya kardesım sen sorunlu musun dedıgımı anlamıyor musun ben almıstım 2 arkadasım daha aldı kara cuma ındırımde kotu kulaklık neyini tartısıyorsun ınternet yorumlarıda iyi değil kafa yapısına bak acilen o zihniyetini değiştir
Kötü falan değil bu bütçede de rakipsiz.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Kötü falan değil bu bütçede de rakipsiz.
Ya bırak şuna ne anlatıyorsun kötüymüş berbatmış yorumları kötüymüş sanırım bir biz görmedik kötü yorum abdullahı boşver pc hocasıda inceledi onlar bile beğendi gelmiş birde insanlara öneriyor yapıyor bunu dinleyen yandı hayır birde kendim kullanmasam tamam dicem dc arkadaşlarla konuşurken sesi 40 lara çekiyorum o bile yetiyor

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Ya bırak şuna ne anlatıyorsun kötüymüş berbatmış yorumları kötüymüş sanırım bir biz görmedik kötü yorum abdullahı boşver pc hocasıda inceledi onlar bile beğendi gelmiş birde insanlara öneriyor yapıyor bunu dinleyen yandı hayır birde kendim kullanmasam tamam dicem dc arkadaşlarla konuşurken sesi 40 lara çekiyorum o bile yetiyor
kardeşim sana illa agzı mı bozayım ne diyem sana diyorum ki 3 kişi kara cumada aldık ben kullandım begendım arkadaşlarımda öyle ben kendiminkini kardeşime verdim hatta sana ne anlatayım daha şaka gibi adam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam en sorunsuz en guzel bu kulaklık sen aldın ya bu üründen iyisi yok zaten

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Aldım gitti 😎 çok sorgulamamak lazım artık kafayı yiyorum bir süre sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Niyazi Can Keleş
700 tl olmuş aldım ama inşallah pişman olmam

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
700 TL olmuş aldım ama inşallah pişman olmam
Olma ihtimaliniz var. Benim kulağımı katlanamaz derecede ağrıttı hem de her takışımda. Elimde patladı ben de hyperx cloud alpha aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Kurt

Bu sitede fiyatı diğerlerine göre daha uygun alınır mı? Bu siteden alınır mı? Kulaklığa vereceğim paraya değer mi yoksa artırıp daha iyi bir şey mi almak mantıklı?
Alınır bende var
Mikrofon olsun ses kalitesi olsun çok iyi
Mikrofonu pahalı mikrofonlara kafa tutar

LIBRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özgür Özmen
Bak soruyorum kaç para olsa beğenir sin 300 TL mi mümkünse sen öneri yapma fujine bu para etmez diyen ilk kişisin sen hariç %90 beğenmiş hala değişik öneriler veriyorsun ne alskn kulaklık olarak pirhana mı ?
reis hala kullanıyor musun memnun musun bir sorunu var mı?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert

xSAMURAYx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Ramazan TANGAL
Hala kullanıyorum sıfır sıkıntı çok memnunum
Bende bunu düşünüyorum ama Epey'de Gamepower Raijin ile karşılaştırdığımda tek farkın ekolayzer olduğunu gördüm ikisi arasında kaldım arkadaşımda şiddetle Raijin'i tavsiye ediyor.Hem Raijin 650₺ Fujin ise 850₺ Sizin görüşünüz nedir hocam ?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Bende bunu düşünüyorum ama Epey'de Gamepower Raijin ile karşılaştırdığımda tek farkın ekolayzer olduğunu gördüm ikisi arasında kaldım arkadaşımda şiddetle Raijin'i tavsiye ediyor.Hem Raijin 650₺ Fujin ise 850₺ Sizin görüşünüz nedir hocam ?
Fujini belki 6 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadıö soyulma vs gibi

Top Bottom