Neler Yeni

Gamepower Fujin alınır mı

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
Bir süredir yeni kulaklık almayı düşünüyorum ilk başta Nubwo nun G06 kulaklığını Amazon üzerinden almayı düşünüyordum fakat paketleme ve gümrük eklenince 1.5k ya kadar geliyor bütçe kısıtlı olduğundan araştırma yapıp GamePower Fujin in gayet olumlu yorumlandığını gördüm alınır mı bu bütçe civarına başka öneri varmı yardımcı olabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Greewe

N11 hepsiburada veya trendyol için şuan aktif kupon varmıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Takribi 5 aydır kullanıyorum, gayet memnunum. Ürünü özellikle mikrofonu için tercih etmiştim okuduğum yorumlar vesilesiyle. Ses performansı da asla kötü değil.

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takribi 5 aydır kullanıyorum, gayet memnunum. Ürünü özellikle mikrofonu için tercih etmiştim okuduğum yorumlar vesilesiyle. Ses performansı da asla kötü değil.
evet mikrofonu çok cazip duruyor özellikle fiyatı göz önüne alınınca

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Tugay gedik
Alınır Ses kalitesi çok iyi mikrofona zaten laf yok. Ses seviyesi gayet yüksek , kulaklıgı çıkarıp masanın üstüne koyunca hoparlör niyetine bile kullanabilirsin :D :D :D En yüksek seviyede bozulma falan yok kesinlikle

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Bir süredir yeni kulaklık almayı düşünüyorum ilk başta Nubwo nun G06 kulaklığını Amazon üzerinden almayı düşünüyordum fakat paketleme ve gümrük eklenince 1.5k ya kadar geliyor bütçe kısıtlı olduğundan araştırma yapıp GamePower Fujin in gayet olumlu yorumlandığını gördüm alınır mı bu bütçe civarına başka öneri varmı yardımcı olabilir misiniz

@Greewe

Yılbaşında aldım galiba ilk aylar seviyordum 5-6aydan sonra driveri bozuldu kontrolcuden mavi ışık yanıp sönüyor modlarını değişemiyorsun mikrofon aç kapatamıyorsun sadece ledi kontrol edebiliyorsun bu olduğunda bir kaç kişi daha yaşamış sorunu garantiye göndermişler çözülmemiş diye göndermedim hala ayrıca arkada hafif dip ses de var kuponla 550 tl civarına almıştım önermem açıkcası

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yılbaşında aldım galiba ilk aylar seviyordum 5-6aydan sonra driveri bozuldu kontrolcuden mavi ışık yanıp sönüyor modlarını değişemiyorsun mikrofon aç kapatamıyorsun sadece ledi kontrol edebiliyorsun bu olduğunda bir kaç kişi daha yaşamış sorunu garantiye göndermişler çözülmemiş diye göndermedim hala ayrıca arkada hafif dip ses de var kuponla 550 TL civarına almıştım önermem açıkcası
ilk kez duydum hocam

@MuratTheFounderOfGariban

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler

@Greewe

Ranger olanı al onun ses sürücüsu yüksek halihazırda kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,458
Üyeler
167,981