Gamepower Fujin Driver İçi Ayarları Nedir ve Nasıl Olmalıdır?

Reaksiyon skoru
60
Herkese merhaba.
Fujin'i yeni aldım ve yazılım içerisinde bilmediğim birkaç terim var.

1) SPK ve ENC nedir?
2) COD Warzone 2 ve CS GO için 7.1 özelliğini açmak daha iyi sonuç veriyor mu?
3) Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz EQ ayarları var mı varsa atabilir misiniz?
4) Bilgisayarı her yeniden başlatmamda programdaki ayarlar değişiyor. Bunun bir çözümü var mı?
5) Bilgisayar kapandıktan sonra da kulaklığını ledleri yanıyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı yoksa illa USB'yi çıkarmamız mı gerekiyor?

Screenshot 2023-01-04 113642.png

Son düzenleme:
eq ayarlarını müzik dinlerken açıyorum sadece oyunda kapalı 7.1i oyuna girince açıyorum ve mıkrofon uzerındeki eq tusuna basıp yeşile getiriyorum oyun modu oluyor oyle

spk bildiğin ses düzeyi enc de gürültü engelleme

eq ayarlarını müzik dinlerken açıyorum sadece oyunda kapalı 7.1i oyuna girince açıyorum ve mıkrofon uzerındeki eq tusuna basıp yeşile getiriyorum oyun modu oluyor oyle

spk bildiğin ses düzeyi enc de gürültü engelleme
yanıt için teşekkürler hocam. peki bu SPK dediğimiz şey ekstra bir sese boost mu katıyor yoksa var olan ses düzeyini mi ayarlıyor? çünkü yazılımdan SPK seviyesini 0 yaptım windows'tan sesi açtım yine de geliyor ses.

Son düzenleme:
yanıt için teşekkürler hocam. peki bu SPK dediğimiz şey ekstra bir sese boost mu katıyor yoksa var olan ses düzeyini mi ayarlıyor? çünkü yazılımdan SPK seviyesini 0 yaptım windows'tan sesi açtım yine de geliyor ses.
var olan sesi ayarlıyor diye biliyorum hocam düşürdüğümde windowsda düşüyor bende

Geri