Neler Yeni

Gamepower Fujin Driver İçi Ayarları Nedir ve Nasıl Olmalıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emirhan Özer
Herkese merhaba.
Fujin'i yeni aldım ve yazılım içerisinde bilmediğim birkaç terim var.

1) SPK ve ENC nedir?
2) COD Warzone 2 ve CS GO için 7.1 özelliğini açmak daha iyi sonuç veriyor mu?
3) Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz EQ ayarları var mı varsa atabilir misiniz?
4) Bilgisayarı her yeniden başlatmamda programdaki ayarlar değişiyor. Bunun bir çözümü var mı?
5) Bilgisayar kapandıktan sonra da kulaklığını ledleri yanıyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı yoksa illa USB'yi çıkarmamız mı gerekiyor?

Screenshot 2023-01-04 113642.png

Son düzenleme:

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
eq ayarlarını müzik dinlerken açıyorum sadece oyunda kapalı 7.1i oyuna girince açıyorum ve mıkrofon uzerındeki eq tusuna basıp yeşile getiriyorum oyun modu oluyor oyle

spk bildiğin ses düzeyi enc de gürültü engelleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emirhan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eq ayarlarını müzik dinlerken açıyorum sadece oyunda kapalı 7.1i oyuna girince açıyorum ve mıkrofon uzerındeki eq tusuna basıp yeşile getiriyorum oyun modu oluyor oyle

spk bildiğin ses düzeyi enc de gürültü engelleme
yanıt için teşekkürler hocam. peki bu SPK dediğimiz şey ekstra bir sese boost mu katıyor yoksa var olan ses düzeyini mi ayarlıyor? çünkü yazılımdan SPK seviyesini 0 yaptım windows'tan sesi açtım yine de geliyor ses.

Son düzenleme:

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
yanıt için teşekkürler hocam. peki bu SPK dediğimiz şey ekstra bir sese boost mu katıyor yoksa var olan ses düzeyini mi ayarlıyor? çünkü yazılımdan SPK seviyesini 0 yaptım windows'tan sesi açtım yine de geliyor ses.
var olan sesi ayarlıyor diye biliyorum hocam düşürdüğümde windowsda düşüyor bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,306
Üyeler
167,951
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom