Neler Yeni

GamePower GPR24C1MS144 alınır mı??

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Keşke sadece beğenisi yüksek olan arkadaşların yorumunu ciddiye almasanız çünkü 23.6 inç ile 23.8 inç arasında 0.40 cm'lik bir fark var yani 23.8 inç sığmayacak masaya 23.6 inç te sığmaz attığım monitörü keşke bir değerlendirseydiniz fiyat olarak çok uygun çünkü
Ben burda yanlış bilgilendirme yaptığımı sanmıyorum sizin attığınız monitörde güzel ama arkadaş 23.6inch i geçmeyecek diyor ben napim sizinki ni kötülemedim ki burda beni kötülemeniz çok yanlış.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Ben burda yanlış bilgilendirme yaptığımı sanmıyorum sizin attığınız monitörde güzel ama arkadaş 23.6inch i geçmeyecek diyor ben napim sizinki ni kötülemedim ki burda beni kötülemeniz çok yanlış.
Sizi kötülemedim zaten yanlış bilgi verdiniz de demedim verdiğiniz bilgiler doğru ama arkadaş benim attığım monitöre değerlendirme yapmayı geç attığım GAMEPOWER yorumunda bile haksızsın muamelesi yaptı ama yüksek yorumlu biri gelip yazdığımın aynısını yazınca başka monitöre geçmeye karar verdi, aslında tam olarak bundan bahsediyordum.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sizi kötülemedim zaten yanlış bilgi verdiniz de demedim verdiğiniz bilgiler doğru ama arkadaş benim attığım monitöre değerlendirme yapmayı geç attığım GAMEPOWER yorumunda bile haksızsın muamelesi yaptı ama yüksek yorumlu biri gelip yazdığımın aynısını yazınca başka monitöre geçmeye karar verdi, aslında tam olarak bundan bahsediyordum.
Olsun yinede gamepower den vazgeçirdik sanırım :D evet haklısınız maalesef böyle :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Arda Dalser düzenledim mesajımı.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Olsun yinede gamepower den vazgeçirdik sanırım :D evet haklısınız maalesef böyle :(
Hani o yazdığımızı size laf atmak için söylediğimi düşündüyseniz gerçekten çok özür dilerim öyle bir amacım yoktu sadece bu ön yargının biraz olsun kırılmasının gerektiğini düşünüyorum.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Gamepower Çin'den ürün satın alıp kendi isimleriyle satıyor, kendi ürettikleri mallar değil ne olduğu belirsiz, bu yüzden.
Bu yapılan işin kötü olduğunu göstermez ki tabi ki kötü modelleri var ama iyi modeleride var direk markayı kötülemek olmaz

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Bu yapılan işin kötü olduğunu göstermez ki tabi ki kötü modelleri var ama iyi modeleride var direk markayı kötülemek olmaz
Ortada yapılan bir iş yok işte onu diyorum Gamepower ürünlerini kendisi üretmiyor :ROFLMAO:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Gamepower ürünlerini kendisi üretmiyor :ROFLMAO:
Ya kardeşim sen şu olaydan dolayı nasıl anlayabiliyorsun bir malın kötü olduğunu.Bu kötü bir şey değil ki.Sattığı malı kendisi de biliyor GP.:D
Tamam GP'nin her malı iyi olmayabilir,her malı da alınmaz ama monitörleri özellikle çok F/P oluyor.Monitörlerinde verdiği özelliklere karşın fiyatı çok makul olabiliyor,bu monitörde olduğu gibi.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Ama sonuç olarak bir ürün var ortada ha kendileri üretmiş ha başkası modeli var mı var 😁
Evet ortada olan ürünlerde belli kullananların %30'u resmen ürünleri garantiye vermekle uğraşıyor, PSU'ları zaten C4 gibi,
Kasalarının önünde hava alacağı yer yok, boşta 70 derecede çalışıyor kartlar? biz şuan da neden GP gibi bir ürünü tartışıyoruz hala onu düşünüyorum :unsure:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Evet ortada olan ürünlerde belli kullananların %30'u resmen ürünleri garantiye vermekle uğraşıyor, PSU'ları zaten C4 gibi,
Kasalarının önünde hava alacağı yer yok, boşta 70 derecede çalışıyor kartlar? biz şuan da neden GP gibi bir ürünü tartışıyoruz hala onu düşünüyorum :unsure:
O garanti olayı her malda olmuyor.
PSU'larını tercih etmek için bir sebep yok,bir insan PSU için bütçe ayırmak istemiyorsa AHBC gibi modellere de bakabilir.
Her kasası dediğiniz gibi değil,aynı şekilde kasalarını almak için de çok bi sebep yok.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
O garanti olayı her malda olmuyor.
PSU'larını tercih etmek için bir sebep yok,bir insan PSU için bütçe ayırmak istemiyorsa AHBC gibi modellere de bakabilir.
Her kasası dediğiniz gibi değil,aynı şekilde kasalarını almak için de çok bi sebep yok.
Neyse GP'yi tartışmaya gerek yok bilen fan boyu olmayan kişiler zaten almıyor aldırtmıyor technopat forumda 350000 kere mi ne şahit oldum siz GP'yi savunun cidden bu konuda tartışmaya bile değmez :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,142
Üyeler
163,611
Son üye
taraftar-tv
Top Bottom