Neler Yeni

GamePower GPR24C1MS144 alınır mı??

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ya öyle düşünün ben bir monitörü aralığa sığdırmaya çalışıyorum o yüzden 23.8 girmez buraya
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bu örnek yani oraya hiçbir monitör girmez
Eğer çok beğendiyseniz alabilirsiniz,başka marka ve modelleri de araştırmanızı öneririm.

Neyse GP'yi tartışmaya gerek yok bilen fan boyu olmayan kişiler zaten almıyor aldırtmıyor technopat forumda 350000 kere mi ne şahit oldum siz GP'yi savunun cidden bu konuda tartışmaya bile değmez :ROFLMAO:
Aynen hocam tartışmaya değmez deyip kesip atın,insalara boş yere yanlış bilgi vermekte çok önemli değil zaten.Sırf Çin'den getiriliyor diye kötülemeye devam

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Eğer çok beğendiyseniz alabilirsiniz,başka marka ve modelleri de araştırmanızı öneririm.

Aynen hocam tartışmaya değmez deyip kesip atın,insalara boş yere yanlış bilgi vermekte çok önemli değil zaten.Sırf Çin'den getiriliyor diye kötülemeye devam
Boş bilgi, siz fan boyluğu yaptığınız gamepower'i savunmaya devam edin kendi ürünlerini yapmayan insanları 2 yıl garantiyle uğraştıran firmayı yani :D Dediğim gibi isteyen alır zaten üstte yazdım hala fan boyluğa devam ediyorsunuz konuyu kapatın bilgili olanlar zaten almıyor bilgisizlerin ve fan boyların tavsiyesiyle alanların %30 u pişman zaten :D

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Boş bilgi, siz fan boyluğu yaptığınız gamepower'i savunmaya devam edin kendi ürünlerini yapmayan insanları 2 yıl garantiyle uğraştıran firmayı yani :D Dediğim gibi isteyen alır zaten üstte yazdım hala fan boyluğa devam ediyorsunuz konuyu kapatın bilgili olanlar zaten almıyor bilgisizlerin ve fan boyların tavsiyesiyle alanların %30 u pişman zaten :D
Aynen sizin gibiler yüzünden GP düşmanlığı da hiç bitmiyor.Herşeyi en iyi bildiğinizi sanıp "GP alınabilir" diyenlere fanboy deyin hocam.Nasıl bir mantıktır bu anlamıyorum ben ya

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Evet ortada olan ürünlerde belli kullananların %30'u resmen ürünleri garantiye vermekle uğraşıyor, PSU'ları zaten C4 gibi,
Kasalarının önünde hava alacağı yer yok, boşta 70 derecede çalışıyor kartlar? biz şuan da neden GP gibi bir ürünü tartışıyoruz hala onu düşünüyorum :unsure:
Tartışmıyoruz dostum estağfurullah sıkıntı şurada
Şimdi Gamepower PSU'lar kötü diyoruz ama iyi olan modellerde var ve herkeste sıkıntı çıkmıyor mesela Abdullah abi Gamepower psu hala kullaniyor ve bir sıkıntı yaşamadığını hala iyi olduğunu söylüyor tabi herkeste iyi olmuyor
Gamepowerin kötü olan kasaları var tabi ki hiç deliği olmayan hiç hava alacak yeri olmayan kasalar var ama aynı şekilde kasada hava alan yerleri olan kasalarda var

Fanboyluk mu 😁 tamam öyle olsun bakalım.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Yanlış Bilgilendirme
Tartışmıyoruz dostum estağfurullah sıkıntı şurada
Şimdi Gamepower PSU'lar kötü diyoruz ama iyi olan modellerde var ve herkeste sıkıntı çıkmıyor mesela Abdullah abi Gamepower psu hala kullaniyor ve bir sıkıntı yaşamadığını hala iyi olduğunu söylüyor tabi herkeste iyi olmuyor
Gamepowerin kötü olan kasaları var tabi ki hiç deliği olmayan hiç hava alacak yeri olmayan kasalar var ama aynı şekilde kasada hava alan yerleri olan kasalarda var

Fanboyluk mu 😁 tamam öyle olsun bakalım.
Abdullah abinin gamepower'ı önermesinin sebebi sponsoru.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Abdullah abinin gamepower'ı önermesinin sebebi sponsoru.
Sponsoru mu @Abdullah Hacıgül
Abdullah abinin doğru söylediğine inanıyorum kötü bulduğu bir ürünü şuana kadar tanitmadi incelemedi incelediği zaman da kötü bulduğu yerleri ve iyi bulduğu yerleri direk söylüyor sponsoru da değil diye biliyorum

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Sponsoru mu @Abdullah Hacıgül
Abdullah abinin doğru söylediğine inanıyorum kötü bulduğu bir ürünü şuana kadar tanitmadi incelemedi incelediği zaman da kötü bulduğu yerleri ve iyi bulduğu yerleri direk söylüyor sponsoru da değil diye biliyorum
Bildiğim kadarıyla sponsor olmaları lazım.

smsísmαíl

80+ Silver
gamepower alacağınıza aoc asus philips samsung lg gibi monitörlere yönelin

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
gamepower alacağınıza aoc asus philips samsung lg gibi monitörlere yönelin
Yok kanka geympavır f/p geympavır ürünleri çok iyi kötüleyenler yüzünden kıymeti bilinmiyoğ

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296