Neler Yeni

GamePower haterliği.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,184
İsim
Abdullah Aydoğdu
Neden herkes bu firmanın hateri olmuş? Ranger gibi güzel kulaklıklar da üretiyor bu firma. Ama insanlar modele bakmadan markayı görür görmez ''çöp'' diyorlar.
Kullanmış olanlar genelde öneriyorlar, hiç kullanmamış olanlar ''çöp'' diyorlar. Bu haterliğin sebebi nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Neden herkes bu firmanın hateri olmuş? Ranger gibi güzel kulaklıklar da üretiyor bu firma. Ama insanlar modele bakmadan markayı görür görmez ''çöp'' diyorlar.
Kullanmış olanlar genelde öneriyorlar, hiç kullanmamış olanlar ''çöp'' diyorlar. Bu haterliğin sebebi nedir?
Ben memnunum. Vallahi fiyatına gore

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ben her gördüğü GP ürününe "çöp" diyen görmedim. Ben GampePower Bane mouse kullanıyorum kaç yıldır ve çok memnunum. Bana kalırsa gayet başarılı bir marka.

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Burası öyle gamepoweri bırak, Allahın suyunun bile haterini bulabilirsin burda

louis bloom

80+ Silver

The Batman

80+ Silver
Ben 32 inch lg ultragear 1080p monitör aldim diye linç yemiştim foruma ilk girdigimde kullananlar ve yabancı forumlarda iyi yorumlari görünce pek takmadim bendede gamepower klavye var gayet iyi bir ara tuslar basmiyordu temizledim suan gayet iyi

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Klavyeleri dışında hiç bir ürününe çöp demedim fakat klavyeleri tam bir çöp maalesef.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Bir şeyi uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız gamepower ve rampage den uzak durun derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom