GamePower İle JamesDonkey Monitörlerinden Hangisi Alınabilir ?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4500
Merhabalar , herkese iyi forumlar. Aktif olarak AOC C24G2U Curved İPS 144 hz bir monitör kullanıyordum. Dün talihsiz bir şekilde ekranım kırıldı. O yüzden yeni bir monitör arayışına girmiş bulunmaktayım. Araştırmalarıma göre 2 tane ucuz marka model bulabildim. Sizde hangisine geçsem çok bi fark hissetmem. Düz monitör ile curved farkını yaşar mıyım ? Hangi modeli daha çok önerirsiniz ?
Bulduğum monitörler;

Donanım arşivi yt sayfasından izlediğim testlere göre gamepower verileri daha dürst ve tepki süresi diğer markalara göre daha az çıkıyor gibi gördüm. Bu modelide öyle midir ?

hicbiri

Merhabalar , herkese iyi forumlar. Aktif olarak AOC C24G2U Curved İPS 144 hz bir monitör kullanıyordum. Dün talihsiz bir şekilde ekranım kırıldı. O yüzden yeni bir monitör arayışına girmiş bulunmaktayım. Araştırmalarıma göre 2 tane ucuz marka model bulabildim. Sizde hangisine geçsem çok bi fark hissetmem. Düz monitör ile curved farkını yaşar mıyım ? Hangi modeli daha çok önerirsiniz ?
Bulduğum monitörler;

Bana göre bu daha iyi

Bunu al .
Benim attığım asus tuftan ne kadar bi üstünlüğü var reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu al .
Pardon linke tıklamadan 5900 fiyatı oldunu düşündüm 4400müş bence alınabilir o da

Bana göre bu daha iyi
Gecikme değeri acaba ölcüm de hangi değerleri verir ? Çünkü anladığım kadarıyla Donanım Arşivinin de monitör videoların mütevellit bu tarz markaların bile değerleri yüksek verdiğini söylüyor

Bunu al .
Aynı şekilde bu monitörde de o tarz bi korku yaşıyorum

Gecikme değeri acaba ölcüm de hangi değerleri verir ? Çünkü anladığım kadarıyla Donanım Arşivinin de monitör videoların mütevellit bu tarz markaların bile değerleri yüksek verdiğini söylüyor

Aynı şekilde bu monitörde de o tarz bi korku yaşıyorum
Yani hocam bu fiyat bandında bu 2 seçeneğiniz var . Ama Asus almayın derim çünkü garantisi Allah'a emanet . Şimdi gecikme değerlerini de biz bilemeyiz tabii hocam ama fabrika verilerine çok yakın değerler verir yüksek ihtimalle .

Geri