Neler Yeni

gamepower intense x40 27'' 1ms 240hz

Latif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Latif
İncehesap gaming gecesinden 3700 TL ye satın aldım.Fakat araştırma yapmadan satın aldım.İşlemi iptal edip başka monitör almalı mıyım.Tavsiyeye ihtiyacım var.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Monitör nasıl bilmiyorum ama gamepower gamezart gamezort markalardan monitör almak bence pek mantıklı değil ya

Latif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Latif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birçok site de Satın alan kişilerin yorumlarını okudum, kötü yoruma rastlamadım.Ama sonradan 1 ms(mprt) olduğunu öğrendim ve çelişkide kaldım.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Genelde monitörler için LG, Asus ve msi'in ürünleri güzel oluyor. Dediğiniz model konusunda herhangi bir fikrim yok.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
İncehesap gaming gecesinden 3700 TL ye satın aldım.Fakat araştırma yapmadan satın aldım.İşlemi iptal edip başka monitör almalı mıyım.Tavsiyeye ihtiyacım var.
asus tuf 165 hz ve viewsonic kullanıyorum ikisinden de memnunum genelde 2 3 marka dışında ekipman vs almamayı tercih ediyorum ben :) ürünün incelemeleri iyi gibi ama kullanmadığım ve rastlamadığım bir ürün o sebeple net bir şeyler demek yanlış olur

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Bu bütçeye çıkmışken şahsen Gamepower markasını tercih etmezdim o fiyat bandında zaten Alienware markasının bi monitörü vardı geçenlerde biraz bekleyip farklı bi marka tercih ederdim şahsen.

Top Bottom