Neler Yeni

Gamepower İntense x60 monitör

Ozanede

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan Ede
Arkadaşlar merhaba
Konu başlığında yazdığım monitörü almış bulunmaktayım. Almadan önce biraz araştırmıştım. Ama ben bu 1 ms olayını anlamadım. 1ms MPRT yazıyor ve ben bunu açtığımda parlaklığı düşürüyor. Sonra youtubedeki videosunu izlemiştim. Ordaki panele baktığımda gtg değeri 12ms yazıyor. Tam olarak nedir bu değerler. Açıkçası bu gtg bana çok yüksek geldi. Onun dışında monitör güzel kasası sağlam. Sallanma yok. Renk doygunluğu iyi. 4 saatlik oyun süremde ısınma olmadı.ölü piksel yok ve ışık sızması çok az bir yerinde var. Kafamın tek takıldığı kısım bu ms mevzusu. Youtubede videoda bunu belirtmemii arkadaş. Biri bunu açıklayabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan
MS tepkime süresidir. Yani görülmesi gereken görüntünün ne kadar süre içinde görüldüğünü belirtir. Eğer 1MS yazıyorsa monitöründe, görüntüyü 1 Milisaniye'de aktarıyor demektir.

Ozanede

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan Ede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MS tepkime süresidir. Yani görülmesi gereken görüntünün ne kadar süre içinde görüldüğünü belirtir. Eğer 1MS yazıyorsa monitöründe, görüntüyü 1 Milisaniye'de aktarıyor demektir.
Onu anladımda 1ms MPRT yazıyor. Panel içinde ise 12 ms GTG yazıyor ben bu durumu anlamadım. Bunu ölçebiliceğim bir program varmı? Yada ghosting olup olmadığını nasıl anlarım ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Onu anladımda 1ms MPRT yazıyor. Panel içinde ise 12 ms GTG yazıyor ben bu durumu anlamadım. Bunu ölçebiliceğim bir program varmı? Yada ghosting olup olmadığını nasıl anlarım ?
Kardeşim monitörün aslında 12ms g.o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom