Neler Yeni

Yardım Gamepower Kai vs gamepower kyruse

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Bütçe
1500
Gamepower Kai titanium mu daha iyidir ? Yoksa gamepower kyruse mi daha iyidir?
Yayın yapacağım için mikrofon kalitesi iyi olmalı fiyatları aynı sadece 30tl fark var bende arada kaldim sizce hangisi daha iyi bir kulaklık? Öneri yapabilirsiniz bütçem 1.500k

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Efekan Dry
hocam yanlış anlamayın ama gamepowerdan uzak durun bence ben çok sıkıntı yaşadım ve halen daha yaşamaya devam ediyorum

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
SEFA KAYA
amazonda hyper x 2 var 2.079tl cok iyi ya da itopya da asus rog strix 2.4 var 2048tl
razer blackshark v2X 1800-1900tl vermeye gerek yok.
ben kulaklık alacak olsam marka alırım. oyunlar da gözümüz, kulağımız oluyor :)

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
amazonda hyper x 2 var 2.079tl cok iyi ya da itopya da asus rog strix 2.4 var 2048tl
razer blackshark v2X 1800-1900tl vermeye gerek yok.
ben kulaklık alacak olsam marka alırım. oyunlar da gözümüz, kulağımız oluyor :)
Asus rog 2.4 go almayın kırılıyor

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
SEFA KAYA

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
ben aldım kargo da. günlük kullanım amaçlı almadım zaten oyun için farklı marka kulaklıklarım var.
Hocam bana da önerir misiniz. Asus go 2.4 ü aldım şu an yanımda ama iade edeceğim. Hyperx aldım o da yol da ama ona baktım 7.1 çöp mikrofon çöp. Razer Blackshark V2x bunlardan kötü. Razer Blackshark V2 güzel ama o da aşıyor

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
SEFA KAYA
Hocam bana da önerir misiniz. Asus go 2.4 ü aldım şu an yanımda ama iade edeceğim. Hyperx aldım o da yol da ama ona baktım 7.1 çöp mikrofon çöp. Razer Blackshark V2x bunlardan kötü. Razer Blackshark V2 güzel ama o da aşıyor
asus go ne için iade ediyorsun ? hyperx cloud 2 7.1 berbat ama ses kalitesi olarak iyi yüksek ses veriyor yalnız. razerblack shark v2 x ise güncel fiyatını haketmiyor öyle söyleyeyim. corsair void elite 7.1 da önerebilirim hem yazılımıyla hem performansıyla daha yenilikçi

edit: hyperx 2 mikrofon çöp değildir. bende ki çok net ses veriyor karşı tarafa.

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
asus go ne için iade ediyorsun ? hyperx cloud 2 7.1 berbat ama ses kalitesi olarak iyi yüksek ses veriyor yalnız. razerblack shark v2 x ise güncel fiyatını haketmiyor öyle söyleyeyim. corsair void elite 7.1 da önerebilirim hem yazılımıyla hem performansıyla daha yenilikçi

edit: hyperx 2 mikrofon çöp değildir. bende ki çok net ses veriyor karşı tarafa.
Hocam abkdigimiz zaman gamepower Kai iyi bence yanında jelli pad üstüne mik kalitesi de çok iyi
Mik kalitesi çok iyi olan başka bildiğiniz kulaklık var mı ?

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed

Corsair nasıl hiç bilgim yok. V2x evet çok pahalı 1700 tl şu an, şimdi bana ne önerirsiniz. Asusun iade etmemin sebebi kırılma sorunj var ve kafam büyğk

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
SEFA KAYA
Corsair nasıl hiç bilgim yok. V2x evet çok pahalı 1700 TL şu an, şimdi bana ne önerirsiniz. Asusun iade etmemin sebebi kırılma sorunj var ve kafam büyğk
7.1 beklentin yoksa hyperx cloud 2 almanı öneririm stereosu acayip iyi, ama sadece oyun için diyorum. 7.1 yazılımlı olsun, hyperx c2 kalitesine de yaklaşsın biraz da ışıklı olsun diyorsan corsair void elite rgb 7.1 kablolu öneririm. pişman etmeyecektir. blackshark v2x 1300tl falan olaydı önerirdim kötü bi kulaklık değil :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam abkdigimiz zaman gamepower Kai iyi bence yanında jelli pad üstüne mik kalitesi de çok iyi
Mik kalitesi çok iyi olan başka bildiğiniz kulaklık var mı ?
bende corsair void elite , razer blackshark v2x, hyper cloud 2 var hepsi ayrı güzel, kötü kulaklık yok :) senin ihtiyaçlarına hangisi karşılık veriyorsa onu almanı öneririm.

edit: ben yıllarca logitech g231di sanırım kullandım cok sağlam kulaklıktı o yüzden marka tercih edin yazdım.

Top Bottom