İçerisindeki güç kaynağının idüğü belirsiz ve marka kaliteli güç kaynakları üretmesiyle tanınmıyor. Kasaları alınabilir ama güç kaynakları asla.
Farklı bir sistem al. Ya da gidip sihirbazlardan kendin topla. Sonrasında sistemim yıldırım sesinden sonra gitti ve koku geliyor diye konu açma.Sistem alıyorum ve kasayı mecburen bu almak zorundayım. Bütçe zora giriyor![]()
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başka sistem önerir misiniz o zaman 6k-6.5k arası 500 GB ssd r5 3600 ve rtx 2060 lıFarklı bir sistem al. Ya da gidip sihirbazlardan kendin topla. Sonrasında sistemim yıldırım sesinden sonra gitti ve koku geliyor diye konu açma.
Yok ssd değişcem ve 3500x yerine 3600 alıcam zaten sadece kasayı sormuştumSSD Kronik sorunlu.
İşlemci 3600 alın 3500x kötü bir işlemci.
Kasa hava almaz gibi duruyor.
Güç kaynağı Allah'a emanet.
Yani bunu alıran 6000 lirana çöp olur diye düşünüyorum.
Yani sana bağlı diyorsan 6000 lira çöpe atmak istiyorum buyur al.
Kasa hava almaz diye düşünüyorum alacağım diye tutturacaksan al ama en sıkıntısı güç kaynağı.Yok SSD değişcem ve 3500x yerine 3600 alıcam zaten sadece kasayı sormuştum
Maalesef dostum birazdan çıkacağım zaten. Ama unutmazsam geri girdiğimde atarım bir şeylerYok SSD değişcem ve 3500x yerine 3600 alıcam zaten sadece kasayı sormuştum
https://www.itopya.com/teknopanda-a...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ bunun ssdyi XPG 512GB sx6000 yapsam alır mıyımAlınmaz.
O fiyatlara marka kasalar var