Gamepower kizaru alınır mı? dipses varmı

hanav2

80+
Reaksiyon skoru
17
Gamepower kizaru kulaklığını inceledim ve bu kulaklığı inceleyen veya deneyimleyen varsa söyleyebilirmi şimdiden teşekkürler

Bana önerebileceğin bir kulaklık varmı peki 350 TL bandında
Drop Plus stoğu bekleyin.

Rampage Comfort bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya da Şubat ayının ortasına kadar vaktiniz varsa Fury X kablolu çıkacak, ona da bakabilirsiniz.

Ya da Şubat ayının ortasına kadar vaktiniz varsa Fury X kablolu çıkacak, ona da bakabilirsiniz.
Rampage comfort kullanıcısımısınız bu kulaklığı bana çok önerdiler alsam memnun kalırmıyım çok karasızım

Bunlardan başka önerebileceğin varmı mesela sen hangi kulaklığı kullanıyosun

Drop Plus'ın stoğunu bekleyin veya Aliexpress'ten Eksa E900 Pro alın.
Başka önerebileceğin kulaklık varmı

Son düzenleme:
Gamepower kizaru kulaklığını inceledim ve bu kulaklığı inceleyen veya deneyimleyen varsa söyleyebilirmi şimdiden teşekkürler
ben arctis 3 kullanıcısıyım kardeşime kizaru aldım 1 hafta önce mikrofondaki dip ses arctis 3 den daha az hatta yok müzik performansı konusunda basslar pek kendini gösteremiyor ama titreşim modunu açtığınızda bangır bangır basslar vuruyor hatta sırf müzik dinlemek için kardeşimin odasına gidiyorum. csgo valorant tarzı oyunlarda ayak sesleri vs. çok net duyuluyor gerçekten o konuda çok başarılı diyebilirim benim gözümde tek sıkıntısı yazılımı olmaması 350 lira bandında çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim.
discord mikrofon performansını merak ediyorsan discorddan konuşabiliriz mikrofon hakkında daha bilgili olursun.

ben arctis 3 kullanıcısıyım kardeşime kizaru aldım 1 hafta önce mikrofondaki dip ses arctis 3 den daha az hatta yok müzik performansı konusunda basslar pek kendini gösteremiyor ama titreşim modunu açtığınızda bangır bangır basslar vuruyor hatta sırf müzik dinlemek için kardeşimin odasına gidiyorum. csgo valorant tarzı oyunlarda ayak sesleri vs. çok net duyuluyor gerçekten o konuda çok başarılı diyebilirim benim gözümde tek sıkıntısı yazılımı olmaması 350 lira bandında çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim.
discord mikrofon performansını merak ediyorsan discorddan konuşabiliriz mikrofon hakkında daha bilgili olursun.
Bende böyle bir yorum bekliyordum ama ben 712 almayı düşünüyordum ve herkes rampage comfort demeye başladı ve bende sonra gp kizaruyu gördüm ve bununda önerilmediğini gördüm şimdi tekrardan kulaklık bakıyorum yorumun için teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Ediz
Sadece ben mi sorun yaşadım bilmiyorum ama asla önermediğim bir kulaklık. Yukarı da arkadaş memnun kalmış ama ben ve arkadaşım pişman olduk. Aldığım ilk hafta içerisinde iade ettim. Yaşadığım sorunları tekrar yazmaya üşendim :D başkasına yazmıştım onların fotoları:
33.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,263
Üyeler
191,602
Son üye
claud1n
Geri