Asus rog gladius p501 alınır mıYazilım çok çok önemliyse HS60. HS50 Pro için kesinlikle deger.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnız o kumas. G332 deri.
Bana normal geldi. Gayet iyiydi HS35 seviyesinde. Ama Drop Plus kullanamadım daha bilemem o yuzden.G332 ses kalitesi Drop Plus'un çok altında alacaklara söyleyeyim.
Hocam 700tl ?Asus rog gladius p501 alınır mı
elim 18-20 cm falan ama g102 gibi mouse lar elime küçük geliyor
bu mouse nasıldır
Hocam Drop Plus cidden Cloud II seviyesinde bu HS35 ve G332 çok yavan kalıyor yanında en kısa zamanda denemeni öneririm.Bana normal geldi. Gayet iyiydi HS35 seviyesinde. Ama Drop Plus kullanamadım daha bilemem o yuzden.
Bana normal geldi. Gayet iyiydi HS35 seviyesinde. Ama Drop Plus kullanamadım daha bilemem o yuzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 700tl ?
Cloud ll olayı abartıldığına eminim. Bakalım cevremde alan olursa denerim.Hocam Drop Plus cidden Cloud II seviyesinde bu HS35 ve G332 çok yavan kalıyor yanında en kısa zamanda denemeni öneririm.
Bu core modeliymis. Güzel ama ben Rival 3 alirdım.ASUS ROG GLADIUS II CORE FPS OYUNCU MOUSE 6200 DPI SENSOR AURA SYNC RGB ÖRGÜLÜ KABLO: Amazon.com.tr
ASUS ROG GLADIUS II CORE FPS OYUNCU MOUSE 6200 DPI SENSOR AURA SYNC RGB ÖRGÜLÜ KABLO: Amazon.com.trwww.epey.com
Emin ol değil hocam cidden diyorum kullanan arkadaşım bırakıp Drop Plus geçti çünkü Cloud II gereksiz kalın kablo çok karışıyor ses kartı kocaman kalkarken otururken çok sıkıntı çıkarıyor ses kaliteleri hemen hemen aynı ek olarak Drop Plus pedleri daha rahat. Youtube üzerinde de inceleyen kişiler Cloud II kullanırken bırakıp buna geçmiş gördüm yazdıklarını.Cloud ll olayı abartıldığına eminim. Bakalım cevremde alan olursa denerim.