Neler Yeni

Gamepower Kizaru kulaklığında cızırtı sorunu

shyphic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atilla Duhan
Kulaklığı trendyoldan aldım. İlk kullanmaya başladığımdan beri cızırtı sesi var. Müzik dinlerken falan duyulabilecek kadar yüksek bir ses değil fakat hiçbir ses olmadığında rahatsız edecek düzeyde. Farklı USB girişlerine takmayı denedim, olmadı. Gamepower yazılımını kurcaladım, olmadı. Düzelmesi için ne yapmam gerekiyor?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
GP kulaklıklarda dipses sorunu var.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Kalitesiz ürün zaten büyük ihtimalle tek çözümü de iade değişim ya da yeni kulaklık almak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
Kalitesiz ürün zaten büyük ihtimalle tek çözümü de iade değişim ya da yeni kulaklık almak.
neye dayanarak kalitesiz diyosunuz 2 yıldır gamepower luna gamepower ursa gamepower calypso kulanıyorum evet kulaklıgı biraz kotu olabilir ama bence 80tl verdigim ursa 299tl verdigim calypso parasını sonuna kadar hakkediyo lutfen bilip bilmeden bidaha konuşmayin

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
neye dayanarak kalitesiz diyosunuz 2 yıldır gamepower luna gamepower ursa gamepower calypso kulanıyorum evet kulaklıgı biraz kotu olabilir ama bence 80tl verdigim ursa 299tl verdigim calypso parasını sonuna kadar hakkediyo lutfen bilip bilmeden bidaha konuşmayin
Tm james baba.

helpyardımplz

80+ Silver
Game power kaliteli bir marka mı yani ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
Game power kaliteli bir marka mı yani ?
hayır duşuk butce icin evet kulaklıkları azda olsa kotu ama 80tlye gamepower ursa aldım suanda cok mevnunum ve 299tl optik red switch calypso aldim 2 yıldır kulanıyorum

Top Bottom