Neler Yeni

GamePower Kizaru Kulaklık Ayarları

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz günler de bir kulaklık aldım (GP Kizaru) Kulaklık güzel sesi bası gayet iyi ama oyunlar da biraz problem yaşıyorum online fps oyunları oynuyorum mesela bazen ses kasarken adamın sesini alıyorum ama sesi duyduğum yerden değil de başka bir yerden çıkıyor adam yani kulaklık tarafın da bir yanıltma var galiba ayrıca mikrofonu için arkadaşlarım sesin çok iyi geliyor demesine rağmen kendim pc'den kaydedip dinlediğim zaman mikrofon etraftaki sesleri çok fazla alıyor. Bu kulaklığı kullanan ve bu sorunları yaşayan arkadaşlar var mı? varsa nasıl çözdüler ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Seferhan KAYA
@Sefer the PC Builder bak mesela bunu gibi sorunlardan bahsediyorum.
Hocam sanırım kulaklık kronik sorunlu revize edilse düzelir gibi geldi bana ama tabii Gamepower ın revize edeceğini sanmıyorum. Kısaca kizaru aşkı benim için bitmiştir hocam. Model incelemelerine tekrar dönmek gerekecek. Ayrıca sağ olun hocam.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz günler de bir kulaklık aldım (GP Kizaru) Kulaklık güzel sesi bası gayet iyi ama oyunlar da biraz problem yaşıyorum online fps oyunları oynuyorum mesela bazen ses kasarken adamın sesini alıyorum ama sesi duyduğum yerden değil de başka bir yerden çıkıyor adam yani kulaklık tarafın da bir yanıltma var galiba ayrıca mikrofonu için arkadaşlarım sesin çok iyi geliyor demesine rağmen kendim pc'den kaydedip dinlediğim zaman mikrofon etraftaki sesleri çok fazla alıyor. Bu kulaklığı kullanan ve bu sorunları yaşayan arkadaşlar var mı? varsa nasıl çözdüler ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Kulaklığı alalı ne kadar oluyor?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığı alalı ne kadar oluyor?
13 Gün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sanırım kulaklık kronik sorunlu revize edilse düzelir gibi geldi bana ama tabii Gamepower ın revize edeceğini sanmıyorum. Kısaca kizaru aşkı benim için bitmiştir hocam. Model incelemelerine tekrar dönmek gerekecek. Ayrıca sağ olun hocam.
Kronik sorunlu olduğunu sanmıyorum ama bu kulaklığın kendi uygulaması var acaba oradan yapılacak birkaç ayar ile birlikte daha verimli kullanmak sorunları gidermek mümkün müdür? Sizin bir bilginiz var mı bu konuda ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Seferhan KAYA
13 Gün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kronik sorunlu olduğunu sanmıyorum ama bu kulaklığın kendi uygulaması var acaba oradan yapılacak birkaç ayar ile birlikte daha verimli kullanmak sorunları gidermek mümkün müdür? Sizin bir bilginiz var mı bu konuda ?
Hocam kusura bakmayın, mesajı yeni gördüm. Bildiğim kadarı ile kendi uygulamasından ayar çekmeniz gerekiyor. Sanırım kulaklığın bir tarafı daha ağır yani yüksek ses veriyor, uygulamadan dengeleyebilirsiniz, bence muhakkak kendi uygulamasını indirin.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kusura bakmayın, mesajı yeni gördüm. Bildiğim kadarı ile kendi uygulamasından ayar çekmeniz gerekiyor. Sanırım kulaklığın bir tarafı daha ağır yani yüksek ses veriyor, uygulamadan dengeleyebilirsiniz, bence muhakkak kendi uygulamasını indirin.
uygulamasını indirdim ama çok kapsamlı bir uygulama değil zaten ben biraz inceledim pek bir şey anlamadım uygulamadan o yüzden kullanan bir arkadaş var mı diye sordum ama yok galiba. Yine de teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,587
Üyeler
164,878
Son üye
eerbob
Top Bottom