YunusEmre/07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 117
GAMEPOWER kulaklık klavye almayı düşünüyorum alınır mı
Kardeşim ben ses üzerine işler yapıyorum emin ol benden iyi bilemezsin bu piyasayı edit montaj işleriyle uğraşıyorum. Gamepower markası o kadarda küçümsenicek bir marka değil Corsair void elite kulaklıkdan geçtim kizaruya arada devasa bir ses kalitesi var. Abdullah hocanın incelemesini izlemediğiniz çok belli.kulaklıklar hakkında bir şey anlamadığın kesin
iyi sallamışsın
Hangi modelini kullanıyorsunuz kyruse modelini almayı düşünüyirum daKardeşim ben ses üzerine işler yapıyorum emin ol benden iyi bilemezsin bu piyasayı edit montaj işleriyle uğraşıyorum. Gamepower markası o kadarda küçümsenicek bir marka değil Corsair void elite kulaklıkdan geçtim kizaruya arada devasa bir ses kalitesi var. Abdullah hocanın incelemesini izlemediğiniz çok belli.
Kizaru kullanıyorum fakat ikinci versiyonu çıktı ona bak istersen emin ol 2K kulaklık alcağına bunları alman daha iyi sadece tek bir dejavantajları var buda aşırı normal kulaklıklar deri bez değilHangi modelini kullanıyorsunuz kyruse modelini almayı düşünüyirum da