Neler Yeni

Gamepower kulaklıklarına neden herkes çöp diyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sabri Efecan Odabaş
Sorumuz başlıkta var.Ben gamepower jin 7.1 güzel bi kulaklık kullanıyorum herkes saçma saçma yorumlar yapmış forumlar olsun direkt kendi yorumları olsun sadece dip ses falan var oda farkedilmez yani unutursun bile o kadar yani neden herkes bu ürünlere çöp diyor ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,963
İsim
göksel yurtcan
Sorumuz başlıkta var.Ben gamepower jin 7.1 güzel bi kulaklık kullanıyorum herkes saçma saçma yorumlar yapmış forumlar olsun direkt kendi yorumları olsun sadece dip ses falan var oda farkedilmez yani unutursun bile o kadar yani neden herkes bu ürünlere çöp diyor ?
fiyatına göre alınmaz ve dip ses sinir bozucu bir şey ve illaki fark edilir demekki daha önce kaliteli bir kulaklık kullanmadınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ryangosling
bende gamepower kulaklık kullanıyorum 10/10 fakat kime sorsam gamepower çöp falan diyor yanlış bir algı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sabri Efecan Odabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatına göre alınmaz ve dip ses sinir bozucu bir şey ve illaki fark edilir demekki daha önce kaliteli bir kulaklık kullanmadınız
daha önce rampage sn r11 clash vardı oda güzeldi ama onda dip ses yoktu bunda var fakat bu ona 10 basar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende gamepower kulaklık kullanıyorum 10/10 fakat kime sorsam gamepower çöp falan diyor yanlış bir algı var
bilmiyorum görüyorum herkes çöp diyor nedense ?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
ben kizaru kullandım uzun sure dip sesı acayıp derecede rahatsız edıyor dıye başka kulaklığa geçtim

Top Bottom