scorpionn-
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba arkadaşlar donanım arşivi en son videosundaki tanıttığı Gamepower Kyruse kulaklığı aldım ama websitesinde driverını bulamadım, nereden bulabilirim?
onu çözebilmiş değilim maalesef.Dowload ile New SW arasındaki fark nedir acaba?
ben indirdim ama video ile bu farklı çıktı bendeSanırım Yazılımları aynı indirdiğimiz dosyaların vs. ismi aynı
7.1 Surround Gaming Headset Software'ı indirip dener misiniz.
Kulaklığı beğenemedim,sağ ve sol taraflı sürekli gıcırdıyor ve gözlük takan birisi olarak gözlük sapları da kulakları ağrıtıyor.ben indirdim ama video ile bu farklı çıktı bende
Gıcırdamalar bende 1 günde çok azaldı bende gözlük kullanıyorum ama kulaklarda ağrı olmadı bu toplam 8 saatlik deneyimimKulaklığı beğenemedim,sağ ve sol taraflı sürekli gıcırdıyor ve gözlük takan birisi olarak gözlük sapları da kulakları ağrıtıyor.
7.1 Surround Gaming Headset Software'ı indirip kullandımMerhaba driver ı hallettiniz mi
İşe yarıyor değil mi birde abdullah abinin incelediği videoda ki driver ın aynısı diye düşünüyorum7.1 Surround Gaming Headset Software'ı indirip kullandım
Evet aynısıİşe yarıyor değil mi birde abdullah abinin incelediği videoda ki driver ın aynısı diye düşünüyorum
şimdi new i indirdim new de videodaki driver yani adı üstünde yenisi dowloand ise eski driver ondan new olanı indirip zip dosyasını açıp ayıklamanız lazımDowload ile New SW arasındaki fark nedir acaba?