Neler Yeni

Gamepower Medusa 7.1 alınır mı ?

OsmanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Osman Koç
Başlıkda belirttiğim gibi gamepower medusa sizce alınır mı? aranızda kullanan var mı , incelemelerini vs. İzledim ve bu fiyat bandına göre beğendim ancak bu kulaklıkla aynı fiyata daha iyi bir kulaklık var mıdır ?

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
Başlıkda belirttiğim gibi gamepower medusa sizce alınır mı? aranızda kullanan var mı , incelemelerini vs. İzledim ve bu fiyat bandına göre beğendim ancak bu kulaklıkla aynı fiyata daha iyi bir kulaklık var mıdır ?
Benim ark memnun ama nası bilmiyom

JustPlayer004

80+ Bronze
alınır ben aldım memnunum gayet 3 gün oldu alalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

nie alınmazmış trust alacağıma gamepower alırım trustı ezer geçer

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014

Bunu neyine güvenerek söylüyorsun, herhangi bir kanıtın var mı? Ben o kulaklığı 2 yıldır kullandım ki alınmaz diyorum. Sen kendin de demişsin, 3 gündür kullanıyorsun. Kötü bir kulaklık değil ama Rampage Comfort, Trust Blizz, Tronsmart Sono gibi kulaklıklar daha iyi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O fiyat bandında önermem. 250 TLlik bir kulaklık değil.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

evet aldığın eşya iyi olabilir ama daha iyileri olduuğunnda görmezdenn gelemezsin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunu neyine güvenerek söylüyorsun, herhangi bir kanıtın var mı? Ben o kulaklığı 2 yıldır kullandım ki alınmaz diyorum. Sen kendin de demişsin, 3 gündür kullanıyorsun. Kötü bir kulaklık değil ama Rampage Comfort, Trust Blizz, Tronsmart Sono gibi kulaklıklar daha iyi.
Hastasıyım şöyle objektif yorumların (y)

OsmanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Osman Koç
Alınnmaz diyenler sebebinide açıklayabilirmi

Bu arada tronsmart sono almayı düşündüğüm ilk kulaklıklardan ama 7.1 özelliği olmaması biraz üzdü , trust blizz özellik olarak bol ama nedense hoşuma gitmedi rampage comfortu çok duydum ama hiç araştırmadım

JustPlayer004

80+ Bronze
Dostum kullandigin kulaklik 500 600tl lik kulaklik degilki 4 5 sene gotursun 2sene bence gayet yeterli bi sure kullanimdan kullanimada degisir bence yil trusta gelicek olursak kablosu cok kisa 1.8m yetmez bi kulaklik için ve kulak pedleri rahat durmuyor trustin iyi bir marka olmadigini herkes biliyor

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Jd 710 kullanıyorum büyük olduğundan aşırı ama aşırı rahat terleme kesinlikle yapmıyor ses kasması mükemmel mikrofon arka taraftan ses alıyor ama fazla değil ve dip ses sorunu yok cızırtı olursa başta düzeliyor ben jd710 öneririm

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Ben de gamepower Medusa kullanıyorum. 5 6 ay oldu alalı. Açıkçası ben de ses kasma, ses netliği ve doygunluğu gibi konularda memnunum. Kablosu ve pedleri de kaliteli. Beni rahatsız eden tek nokta bir tık ağır. 5 saat kafanda durunca bi ağırlığını hissediyorsun. Ben 150 TL'ye almıştım. Alınır mı alınır, sonuçta gidip 700 900 tl'lik kulaklıklarla karşılaştırmamak lazım. O fiyat bandında başka hangi kulaklıklar var, onlarla karşılaştırılmalı.

Top Bottom