Neler Yeni

Gamepower Medusa 7.1 kullanan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Arda Demirci
2 yıldır kullanıyorum kesintisiz 4 saat kulağında kalırsa acıtıyor. Herhangi bir yeri soyulmadı. Mikrofonunu beğeniyorum ancak az bir cızırtısı var. Biraz terleme yapıyor ve yanındaki biri kulağında kulaklık olmasına rağmen gelen sesi duyabiliyor. Yani sesi içeride tutamıyor. Hele kulağında değilse kulaklık hoparlör gibi oluyor 2 oda öteden duyuyorum sesi. Yine de sen bilirsin

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
İyi forumlar arkadaşlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi konu Gamepower Medusa modeli kulaklık. Bu kulaklığı kullanan var mı? Deneyimleriniz nedir?
Ürünü almıştım 11 gün kullandım 12.gün Pc yi açtığımda kulaklığın ışığı yanıyor ama ne mikrofonu çalışıyor ne de ses geliyordu.Ayrıca dip ses sorunu var tavsiye etmem alma.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kullanan biriyim, 90 TL'ye bayağı uygun fiyata aldım. O yüzden sıkıntı yaşamıyorum.
Eğer benzer şekilde piyasadan ucuza bulunursa alınır, başka türlü alınmaz.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kullanan biriyim, 90 TL'ye bayağı uygun fiyata aldım. O yüzden sıkıntı yaşamıyorum.
Eğer benzer şekilde piyasadan ucuza bulunursa alınır, başka türlü alınmaz.
90 TL'ye alınıyorsa evet iyi bir kulaklık ama 90'ı aşan fiyatları asla hak etmiyor, Bloody gibi bir firmanın ürünü varken.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
2 senedir kullanıyorum efsane bişey hiçbişeyinden rahatsız olmadım mikrofonu falanda güzel hatta 1 kerede sinirlenip yere vurdum hiçbişe olmadı ben çok memnun kaldım

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
2 yıl önceki fiyatıyla rakipsizdi. Rampage gibi rakiplerinin fiyatları 200 civarıydı Medusa 130 liraydı. O zaman alınırdı ama artık rampage modelleriyle fiyatları aynı. O yüzden alınmaz

Top Bottom