Neler Yeni

Gamepower Medusa almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Bayrak
Bütçe
280
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, ben Rampage Comfort aldım. Çok güzel bir ürün, lakin üst kısmı kafama baskı yapıyor. Migren hastası olduğumundan başımı ağrıtıyor. Geri iade edeceğim. İade alınır ise şayet, Gamepower Medusa almayı düşünüyorum. Bütçe : 280 TL. Üstüne ekleme yapamam. Diğer forumlarda Cooler Master CH321 diyip duruyorlar, bütçem yetmiyor diyorum hala CH321 diyorlar. Ben de bu foruma sorayim dedim. Acaba Medusa kullanan var mı? Medusa baş ağrısı yapıyor mu ? Sesi kaliteli mi? Kulak pedleri yumuşak mı? Deneyimlemiştim daha önce ve beğenmiştim. Halihazırda 1 yılı aşkın kullanan falan varsa söyleyebilirse sevinirim. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Biraz uzun oldu ama okursanız sevinirim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Knk sana şöyle cevap veriyim. Gamepower medusa yı çok kullanan var. Memnunlarda ama gamepowerin son seri ürünleri biraz sıkıntılı özellikle mouse ve klavyelerde sıknıtı var çift tıklama gibi vb. Ama kullanan arkadaşlarım memnun. yalnız kafama takılan şu var. Rampage comfort baskı yaptı bu da yapar mı acaba? çünkü tasarım olarak birbirlerine çok yakınar.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hayır! Medusa eskiden 130 TL gibi bir fiyata satılıyordu ve o fiyatta alınabilirdi. Fiyatı arttıktan sonra en ufak alınabilirliği kalmadı. 2 yıl kullandım kendisini, birçok eksiği var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk sana şöyle cevap veriyim. Gamepower medusa yı çok kullanan var. Memnunlarda ama gamepowerin son seri ürünleri biraz sıkıntılı özellikle mouse ve klavyelerde sıknıtı var çift tıklama gibi vb. Ama kullanan arkadaşlarım memnun. yalnız kafama takılan şu var. Rampage comfort baskı yaptı bu da yapar mı acaba? çünkü tasarım olarak birbirlerine çok yakınar.

Comfort'ta kafa bandı yok. Medusa'da var. O yüzden Medusa istiyorum. Ayrıca dediğin gibi kullanıp memnun olan çok. Bir arkadaşım 3. yılına girdiğini, hiç sorun çıkarmadığını ve hafif olduğunu söylemişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır! Medusa eskiden 130 TL gibi bir fiyata satılıyordu ve o fiyatta alınabilirdi. Fiyatı arttıktan sonra en ufak alınabilirliği kalmadı. 2 yıl kullandım kendisini, birçok eksiği var.

Hocam kafaya baskı yapıyor mu ? Benim için bu gerçekten önemli.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hayır! Medusa eskiden 130 TL gibi bir fiyata satılıyordu ve o fiyatta alınabilirdi.
iyi de knk. Herşeyin fiyatı arttı. Bir tek onun değil ki. Hatta sana şöyle söyleyim. Aralarında en az zam yapan firma bence gamepower.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gamepower medusa kullanıcısıyım :) Alınmaz

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Comfort'ta kafa bandı yok. Medusa'da var. O yüzden Medusa istiyorum. Ayrıca dediğin gibi kullanıp memnun olan çok. Bir arkadaşım 3. yılına girdiğini, hiç sorun çıkarmadığını ve hafif olduğunu söylemişti.

medusa kullanıyorum sana anlatayım dipses sorunu yok mikrofon cızırdaması yok ama mikrofonu hassas biraz dikkatsiz davrandığın an kırılabilir kulaklık rahat çok uzun zamanda terletme yapabilir onuda biraz dinlenince rahatlarsın ama şu fiyatlarda alınmaz son üretimlerinde çok sorun oluyor sol taraftan ses gelmiyor bi anda gidiyor falan alınmaz
not:ben memnunum ama son zamanlarda çok sorun yaşayan var

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
medusa kullanıyorum sana anlatayım dipses sorunu yok mikrofon cızırdaması yok ama mikrofonu hassas biraz dikkatsiz davrandığın an kırılabilir kulaklık rahat çok uzun zamanda terletme yapabilir onuda biraz dinlenince rahatlarsın ama şu fiyatlarda alınmaz son üretimlerinde çok sorun oluyor sol taraftan ses gelmiyor bi anda gidiyor falan alınmaz
Ben mikrofona ısırıyordum sonunda bozdum aldım kerpeteni kestim mikrofonu

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Bayrak

Hocam gerçekten ne alacağımı bilmiyorum. En son arkadaşım Magnus V2 al geç dedi. Öyle yapabilirim. Sonuçta rahat ve hafif.

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Hayır asla önermem oyunlarda adamlar beni doğru düzgün duyamıyorum mikrofon sesi çok az ve dip ses sorunu var herkes bundan şikayetçi kulaklık kronik sorunlu ve kablosu aşırı kalitesiz. eski fiyatında olsa belki alınır derdim ama şuanki fiyatıyla asla alınmaz pişman olursun

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014

iyi de knk. Herşeyin fiyatı arttı. Bir tek onun değil ki. Hatta sana şöyle söyleyim. Aralarında en az zam yapan firma bence gamepower.
Medusa çok fazla arttı. Çok da eksi yönü var
Terletiyor
Ağrı yapıyor
Çok büyük
Pedleri soyuluyor
Mikrofon dayanıksız ve 1 yılda bozuldu
Kalitesiz malzeme...

Top Bottom