Neler Yeni

Gamepower Medusa almalı mıyım?

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Medusa çok fazla arttı. Çok da eksi yönü var
Terletiyor
Ağrı yapıyor
Çok büyük
Pedleri soyuluyor
Mikrofon dayanıksız ve 1 yılda bozuldu
Kalitesiz malzeme...
Sana öylesi denk gelmiş bence. Arkadaşında dediği gibi 2 yıldır kullanan arkadasım var. Pad soyulmasına gelirsek deri pad her türlü sıkıntı oluyor. Bende cloud 2 var 3. yıldır kullanıyorum artık benim kininde pad değişim zamanı geldi. İster istemez bir müddet sonra atıyor. E tabi medusa biraz daha erken havlu atabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rampage comfort alabilirsin
konuyu biraz okursan zaten comfort aldığını ve iade edeceğini belirtmiş knk.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Sana öylesi denk gelmiş bence. Arkadaşında dediği gibi 2 yıldır kullanan arkadasım var. Pad soyulmasına gelirsek deri pad her türlü sıkıntı oluyor. Bende cloud 2 var 3. yıldır kullanıyorum artık benim kininde pad değişim zamanı geldi. İster istemez bir müddet sonra atıyor. E tabi medusa biraz daha erken havlu atabilir.
ben 1 yıldır kullanıyorum şuan memnunum hiç soyulma olmadı inşallah olmaz

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam gerçekten ne alacağımı bilmiyorum. En son arkadaşım Magnus V2 al geç dedi. Öyle yapabilirim. Sonuçta rahat ve hafif.
Mümkün olursa gamepower alma sana yaşadığım süreci anlatayım yaklaşık 1 sene olmuştur: ilk hafta kulaklık zeytin gibi kokuyordu laptopda yeterli yer olmadığı için fazla kullanmadım 1. ay oldu babam usb çoklayıcı aldı gayet çok güzel eğlendim padler falan kulağıma çok güzel gelmişti ilk defa kulağıma sığdığı için sevindim 3 ay oldu kulaklık normal gibi mikrofon falan gözüme girmeye başladı menzili çok kısa oyundasın desen dikkatini bozar 5 ay oldu kulaklığı bozdum sonra ses kartındın oraları ısırıyordum baya soydum hepsini 8 ay geçti kulaklık ağladı ban yapıştırdım Ğ
1617656396759.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Ergen
selamlar medusa kulaklığım garantide garantiye gönderme sebebim mikrofon cızırtılı bir ses alıyordu ve ürünün sağ,sol ve mikrofonundaki ışık yanmıyordu kendilerini aradığımda mikrofon ve ses kartı değiştirildi cevabı aldım test yapıp yollacaklardı gelince size bilgilendiririm

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu biraz okursan zaten comfort aldığını ve iade edeceğini belirtmiş knk.
Yine de tavsiye etmiyorum :D bazı sorunlar denk gelmiş olabilir ama aşırı büyük olması, fazla terletmesi ve ağrı yapması en önemli önermeme sebeplerim. Kullanırken ben de memnundum ama sonrasında Drop Plus'a ve Fury X'e geçtiğimde 2 yıl neler çektiğimi anladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Ergen
selamlar medusa kulaklığım garantide garantiye gönderme sebebim mikrofon cızırtılı bir ses alıyordu ve ürünün sağ,sol ve mikrofonundaki ışık yanmıyordu kendilerini aradığımda mikrofon ve ses kartı değiştirildi cevabı aldım test yapıp yollacaklardı gelince size bilgilendiririm
garantiden geldi mikrofon ve ses kartı değiştini söylediler.Bariz bir şekilde belli oluyor değiştirdikleri eski durumuna göre kat kat iyi
yardımcı olabileceğim bir şey varsa yazarsan yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olurum

Top Bottom