Neler Yeni

Gamepower Monitör?

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Attığın Gamepower monitörün linkteki 27inç modelini kullanmıştım. Gayet memnun kalmıştım tasarımı çok hoş, sallanma sorunu yok. Onun dışında da bir sorun görememiştim. Ama teknolojik ürün sonuçta şans işte.

27 bana çok ama attığım model sonuçta aynı. kullanan birisin en azından :d

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
27 ise normal çünkü 27 ile 24 ayağı aynı diye biliyorum benimki hem enine daha küçük hem de hafif bende sallanma olmuyor kolay kolay ama 27 de olması normal büyük monitör küçük ayak
bi de ince en küçük dokınuşta sallanıyor

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
ben memnunum garanti işi de iyi işliyor monitör elime kırık gelmişti yolladım sıfırın yolladılar hemde ölü pikselsiz geldi memnunum renkleri hoş
tam modeli nedir yani?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
alınmaz gamepower

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Gayet ağır masaya çok vuran bir insanım gayet sağlam duruyor sallanma az hem pivot özelliği de var üstünde g-sync ve hoparlör de var
g sync pek bilmiyorum ama güzel özellikleri varmış. alınabilir.

Nikmikyok

80+
https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x40-240hz-gaming-monitor-fiyati-45495/ bende Gamepower in bu monitörü var 2 hafta olacak kullanalı F/P ürünü ölü pixel vb. bir problem yok görüntü de göze hoş geliyor. Markaya ön yargı ya da klasik sorun yaşlayanlar elbet olabilir ama kulanıcısı olarak beğendiğimi söyleyebilirim. 144Hz 27" versiyonunu da bir tanıdığa aldık onda da bir sorun göremedim, deneyimlerim bu kadar.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x40-240hz-gaming-monitor-fiyati-45495/ bende Gamepower in bu monitörü var 2 hafta olacak kullanalı F/P ürünü ölü pixel vb. bir problem yok görüntü de göze hoş geliyor. Markaya ön yargı ya da klasik sorun yaşlayanlar elbet olabilir ama kulanıcısı olarak beğendiğimi söyleyebilirim. 144Hz 27" versiyonunu da bir tanıdığa aldık onda da bir sorun göremedim, deneyimlerim bu kadar.
yani fiyattanmı/modelden mi bilemiyorum ama iyi diyorsanız marka sorun yok. bana fazla zaten bu :D

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
keşke nedenini yazsan da okusam / okusak.
hocam o fiyata 100-200 daha koyup viewsonic veya başka markalar alınabiliniyor.gamepower dedigimiz marka dandiktir anlıyacağınız evet ucuz ama ucuz malın yahnisi :)

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
hocam o fiyata 100-200 daha koyup viewsonic veya başka markalar alınabiliniyor.gamepower dedigimiz marka dandiktir anlıyacağınız evet ucuz ama ucuz malın yahnisi :)
şu nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Donkey 24 ınc ince hesaptan 1150 TL ye düşüyor alabilirsin ben 1150 ye almıştım
baya ucuzmuş açıkçası.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Ben 27" olan versiyonunu kullanıyorum. Monitör olarak tasarımı ve performansı gayet yerinde. Samsung panel kullanılıyor sonuçta o konuda bir tereddütünüz olmasın.
Paneli ayaklara sabitleme yerinde ben bir tık sıkıntı yaşadım. Hani oturuyor ama demir gibi çakışilmıyor yerine. Devrilme vs gibi bir korku yaratmıyor ama tam sabitlenmiş hissi de vermiyor malesef. Ama o beni pek rahatsız etmedi.
Servis konusuna gelince, ön paneldeki gamepower logosu sökülmüştü bende. Daha ilk haftadayken. Servisine gönderdim ve direk olarak paneli değiştirdiler. Bütün ekranla birlikte.
Kısaca deneyimlerim bu kadar. Ben memnunum, fiyatı göz önünde bulundurulduğunda alınabilir. İndirimde vs. daha kaliteli ürünler bulunuyorsa durum değişebilir ama. Ekstra bir sorun olursa belirtebilirsin.

Top Bottom