Neler Yeni

Gamepower Monitör?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Panda Panel var, 24G2U alsan da XG2405 alsan da TUF VG249Q alsan da bu renkler var.
Sen buna berbat diyorsan senin bileceğin iş ama monitöre gereksiz yafta vuruyorsun.
Dediklerinin hiçbiri yok, sen bu renklere berbat diyorsan hiç TN panel görmemişsin.
Ya da sana IPS diye başka monitör göndermişler dostum. :D
kasamda asustan başka parça yok kasa dahil asus sence boş yere neden yeriym asusu

bizde kötü mala kötü mal derler aga sırf bende var diye övmem ben alternatif olarak alınabilecek bir sürü monitör var ayritten iyi bir monitör değil

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
incehesaptan mı aldınız sizde?
Evet dostum incehesaptan aldım. 1500 TL idi ben alırken. Ayrıca 150 TL wordpuan kampanyası vardı, onunla da benzin aldım. 1350 TL'ye gelmiş oldu 2 3 ay önce.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
kavisi herhangi bir sorum yaratmaz değil mi mesela cs go gibi oyunlarda? film için falan iyi olabilir aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklılıl payın var. ama unutma kullanıp sorun yaşamayan da var. biliyorum şans olabilir. önerdiğin model varmıdır? asus olan hariç.
Samsung CRG50 bakabilirsin kendim kullanıyorum memnunum.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Samsung CRG50 bakabilirsin kendim kullanıyorum memnunum.
4ms diyorda 1ms daha iyi olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet dostum incehesaptan aldım. 1500 TL idi ben alırken. Ayrıca 150 TL wordpuan kampanyası vardı, onunla da benzin aldım. 1350 TL'ye gelmiş oldu 2 3 ay önce.
bazı arkadaşlar önermiyor şimdi kullanıyoruz kötü falan diyorlar ama sen memnunsun arada kaldım açıkçası. olmadı şuna bakarım:

Top Bottom