ahmet.ershn
80+ Bronze
Dahası
Monitörün ayarlarından freesync i aktif ettim. Ama Nvidia denetim masasında gsync diye bir yer yok??
ama bende gsync diye bir yer çıkmıyor kiBu rehbere bir göz atar mısın?Rehber - FreeSync Monitörde G-Sync Açmak
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim. Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına...donanimarsivi.com
Muhtemelen sorunun çözülecektir.
DisplayPort olması gerekli.a
ama bende gsync diye bir yer çıkmıyor ki
Hangi kablo ile bağladın monitörü?a
ama bende gsync diye bir yer çıkmıyor ki
pc yi yeniden başlattım ve ayar geldiiiDisplayPort olması gerekli.
Monitörünüz DisplayPort kablosu ile mi bağlı?
sağolunnDisplayPort olması gerekli.
Hangi kablo ile bağladın monitörü?
Peki orda denilenleri yaptım. Şuan aktifmidir?DisplayPort olması gerekli.
Aktifdir.PC yi yeniden başlattım ve ayar geldiii
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolunn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki orda denilenleri yaptım. Şuan aktifmidir?
birde orda şey yazıyorAktifdir.
Evet.Peki orda denilenleri yaptım. Şuan aktifmidir?
i Seçilen ekran gsync uyumlu olarak doğrulanmış değilAktifdir.
Monitörünüzde %100 çalıştığı doğrulanmamış. Ama bu da çalışmadığını belirtmez.i Seçilen ekran gsync uyumlu olarak doğrulanmış değil
Anladım çok sağollMonitörünüzde %100 çalıştığı doğrulanmamış. Ama bu da çalışmadığını belirtmez.
gsync ve freesync ne oluyorBu rehbere bir göz atar mısın?Rehber - FreeSync Monitörde G-Sync Açmak
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim. Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına...donanimarsivi.com
Muhtemelen sorunun çözülecektir.