ileride bir klavye alıcaksanız eğer gamepower ogre alın sözünüzün arkasında kalın veya şuan kullanıyor musunuz bilmiyorum . bozulunca buraya bir yazı bırakarsan sevinirim . bozulacağından %100 eminim
tamamdır siz bilirsiniz ben sadece söyledim . karar sizin insanlara yardımcı bile olamıyoruz . yapcak bir şey yok iyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:
ileride bir klavye alıcaksanız eğer gamepower ogre alın sözünüzün arkasında kalın veya şuan kullanıyor musunuz bilmiyorum . bozulunca buraya bir yazı bırakarsan sevinirim . bozulacağından %100 eminim
Benim uzun kullanım deneyimimde bazı şikayetlerim var ama tuş sorunu yok. Ben olayı şöyle düşüyorum bu klavyeler F/P olduğu için çok satıyor ve çok satılan şeyin çok şikayeti olacaktır istatistiksel olarak, bence bu çok satılmadan ötürü şikayetler göze batıyor. Yani şöyle düşünmek lazım Türkiye'de Razer gibi klavye ile 200 lira seviyesindeki klavyeler aynı miktarda satılmıyor belki 50-100 katı fazla satılıyor
Benim uzun kullanım deneyimimde bazı şikayetlerim var ama tuş sorunu yok. Ben olayı şöyle düşüyorum bu klavyeler F/P olduğu için çok satıyor ve çok satışan şeyin çok şikayeti olacaktır istatistiksel olarak bence bu çok satılmadan ötürü şikayetler göze batıyor. Yani şöyle düşünmek lazım Türkiye'de Razer gibi klavye ile 200 lira seviyesindeki klavyeler aynı miktarda satılmıyor belki 50-100 katı fazla satılıyor
ülkenin durumu malum. Klavye,mouse alacak kisilerin yaklasık % 80'i bu tür markalara yöneliyor bütçesine uygun olduğu için. Ucuz etin yahnisi pek olur. Ufak tefek sorunları olsa da ''len zaten ucuza aldım moruq'' deyip bu tür ufak sorunları da dert etmiyor. Bir klavyeye 1.000 tl verecek olsam ve çınlama gibi sorunları olsa ben de her yere sikayet ederim fiyatından kaynaklı ama bu tür ucuz f/p klavyelerde bu tür ufak şeylere kullanıcılar pek takılmıyor. Yay sesi hafif var ama açıkçası rahatsız etmiyor beni.Rahatsız etmesi için kulağımı klavyeye sokmam lazım.
ülkenin durumu malum. Klavye,mouse alacak kisilerin yaklasık % 80'i bu tür markalara yöneliyor bütçesine uygun olduğu için. Ucuz etin yahnisi pek olur. Ufak tefek sorunları olsa da ''len zaten ucuza aldım moruq'' deyip bu tür ufak sorunları da dert etmiyor. Bir klavyeye 1.000 TL verecek olsam ve çınlama gibi sorunları olsa ben de her yere sikayet ederim fiyatından kaynaklı ama bu tür ucuz f/p klavyelerde bu tür ufak şeylere kullanıcılar pek takılmıyor. Yay sesi hafif var ama açıkçası rahatsız etmiyor beni.Rahatsız etmesi için kulağımı klavyeye sokmam lazım.
Sorun yay sesinde değil zaten tuşlar basmıyor. Yay sesi çoğu ucuz mekanik klavyelerde bulunuyor fakat "ucuz mekanik klavye" diye adlandıralım çünkü bir ürün olarak değerlendirirsek kimse 400₺'sini yerde bulmuyor hakkını da aramak lazım. Mekanik klavye kategorisinde ucuz olsada bu sorunu 20tl'lik klavyede bile görmüyorsun bana komik geliyor bu gibi sorunlar açıkçası.
Ben bu dedikleri 2021 sürümü aldım. Önce 2020 almıştım trendyoldan sıkıntı çıkmıştı iade etmiştim. Bu 2021 modeli incehesaptan aldım. 5 6 ay oldu henüz bir sıkıntı çıkmadı. Alınabilir bence.
Ben bu dedikleri 2021 sürümü aldım. Önce 2020 almıştım trendyoldan sıkıntı çıkmıştı iade etmiştim. Bu 2021 modeli incehesaptan aldım. 5 6 ay oldu henüz bir sıkıntı çıkmadı. Alınabilir bence.
Dün akşam, ince gecesinden, 430TL'ye satın aldım. Sizde durum nedir, fırsat varken iptal edeyim mi siparişi?
Bende bloody b328 var, 6 senelik. Işıklarında sorun çıktı, sürekli yan sön modda kaldı. Ya da komple kapanıyor. Açıp bir bakacağım bugün. Fakat değişme vakti gelmişti. Dün gece görünce, biraz araştırınca bundan iyi F/P ürün yok. Ekonomi belli, biraz da mecbur kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alyan vidalar paslanmış, tuş araları her türlü kiri toplamış vaziyette. =)) Yarı yılında bir kere tüm tuşları söküp temizlemiştim. Fakat sonra bakımsız kalmış her ay süpürge ile çekip, tuşları silmeme rağmen.