Arkadaşlar sa iyi günler. Lütfen kullanmış ve kullanmakta olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Max bütçem 300tl olduğu için en iyi seçeneğin gamepower ogre olduğunu gördüm. Bu fiyata daha iyisi yok sanırsam varsa yazarsanız, tavsiyenz varsa sevinirim
numlock benim için önemli değil dersen redragon k568 var ben kullanıyorum çok memnunumArkadaşlar sa iyi günler. Lütfen kullanmış ve kullanmakta olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Max bütçem 300tl olduğu için en iyi seçeneğin gamepower ogre olduğunu gördüm. Bu fiyata daha iyisi yok sanırsam varsa yazarsanız, tavsiyenz varsa sevinirim
bütçemi aşıyornumlock benim için önemli değil dersen redragon k568 var ben kullanıyorum çok memnunum
kullanıyorum harika klavye. sadece bende space tuşu basmıyodu algılamıyodu. içini açıp temizleyince tamamen geçti. sende de bir tuşta olursa temizle geçiyor. hayırlı olsunArkadaşlar sa iyi günler. Lütfen kullanmış ve kullanmakta olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Max bütçem 300tl olduğu için en iyi seçeneğin gamepower ogre olduğunu gördüm. Bu fiyata daha iyisi yok sanırsam varsa yazarsanız, tavsiyenz varsa sevinirim
Tozlanma durumunda tuşlarda algılamama sorunu yapıyor her klavyede yok arkadaşım red switch kullanıyor onda olmadı bende blue switch var bende oluyor switch rengiyle alakası var mı bilmiyorum ama sağlam klavye olduğunu söyleyebilirim bazı üst düzey klavyelerde bile tozlanmadan dolayı algılamama sorunu oluyorArkadaşlar sa iyi günler. Lütfen kullanmış ve kullanmakta olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Max bütçem 300tl olduğu için en iyi seçeneğin gamepower ogre olduğunu gördüm. Bu fiyata daha iyisi yok sanırsam varsa yazarsanız, tavsiyenz varsa sevinirim
Red switch olanı var mı ?numlock benim için önemli değil dersen redragon k568 var ben kullanıyorum çok memnunum
yokRed switch olanı var mı ?
var broRed switch olanı var mı ?
var mı yok mu ?
var mı yok mu ?var bro
yokvar mı yok mu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
var mı yok mu ?