Gamepower ogre alınır mı?

Phoin

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar sa iyi günler. Lütfen kullanmış ve kullanmakta olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Max bütçem 300tl olduğu için en iyi seçeneğin gamepower ogre olduğunu gördüm. Bu fiyata daha iyisi yok sanırsam varsa yazarsanız, tavsiyenz varsa sevinirim

Arkadaşlar sa iyi günler. Lütfen kullanmış ve kullanmakta olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Max bütçem 300tl olduğu için en iyi seçeneğin gamepower ogre olduğunu gördüm. Bu fiyata daha iyisi yok sanırsam varsa yazarsanız, tavsiyenz varsa sevinirim
numlock benim için önemli değil dersen redragon k568 var ben kullanıyorum çok memnunum

kullanıyorum harika klavye. sadece bende space tuşu basmıyodu algılamıyodu. içini açıp temizleyince tamamen geçti. sende de bir tuşta olursa temizle geçiyor. hayırlı olsun :)

Tozlanma durumunda tuşlarda algılamama sorunu yapıyor her klavyede yok arkadaşım red switch kullanıyor onda olmadı bende blue switch var bende oluyor switch rengiyle alakası var mı bilmiyorum ama sağlam klavye olduğunu söyleyebilirim bazı üst düzey klavyelerde bile tozlanmadan dolayı algılamama sorunu oluyor

ben tercih etmem.

Geri