Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamepower Ogre red switch

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Arkadaşlar dün ogre aldım bugün geldi de benim daha pc gelmeden klavye geldi klavyeyi denemek için adaptöre bağlayıp elektrik verdim çalışmadı normal bir şey dimi? Yani illa pc ye takmam lazım diye düşünüyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam keşke almasaydınız. Kendisi kronik sorunlu. Normal sanırım bilgisayar gelmeden göremeyiz.
Böyle laflara inat 1 buçuk 2 sene önce aldım, hala kullanıyorum. Kronik sorunu çift basma ve basmama. O da tozdan dolayı, tozları temizleyince geçiyor. Daha sorunlu klavyeler denk gelebilir elbet orası meçhul.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Böyle laflara inat 1 buçuk 2 sene önce aldım, hala kullanıyorum. Kronik sorunu çift basma ve basmama. O da tozdan dolayı, tozları temizleyince geçiyor. Daha sorunlu klavyeler denk gelebilir elbet orası meçhul.
Teknoloji şans işi kullananların yarısından fazlası olumsuz cevap verdiği için bunu dedim.

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçimi rahatlattında sıkıntı yok ya beni 7-8 ay götürsün yeter götürür diye de tahmin ediyorum çünkü bende a101 de satılan vardı 2 sene kullandım xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki reis benim dediğim olay normal mi? Adaptöre bağlayıp çalışmaması?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Teknoloji şans işi kullananların yarısından fazlası olumsuz cevap verdiği için bunu dedim.
Kullananların yarısının olumsuz sonuç verdiğini uzun süreli araştırmalara ve istatiksel verilere dayalı mı söylüyorsun yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi.
Kronik sorun demek fabrikadan her çıkan üründe kronik soruna denk gelmek değildir. 100 tane çıkıyorsa 2-3 tanesi kronik sorunlu olur genelde. Hadi 10-15 olsun, yarısı ne demek?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Kullananların yarısının olumsuz sonuç verdiğini uzun süreli araştırmalara ve istatiksel verilere dayalı mı söylüyorsun yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi.
Kronik sorun demek fabrikadan her çıkan üründe kronik soruna denk gelmek değildir. 100 tane çıkıyorsa 2-3 tanesi kronik sorunlu olur genelde. Hadi 10-15 olsun, yarısı ne demek?
Derin araştırma ve duymak diyelim. Zaten benzer 2 klavye kullandım ve aynı durumu yaşadım. 1. Rampage 2. Gamepower’dı. Ayrıca bunlar “Bozulması zor” modellerdi. Rampage KB-R 18 gamepower ise ogre rainbow.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İçimi rahatlattında sıkıntı yok ya beni 7-8 ay götürsün yeter götürür diye de tahmin ediyorum çünkü bende a101 de satılan vardı 2 sene kullandım xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki reis benim dediğim olay normal mi? Adaptöre bağlayıp çalışmaması?
Fiyatına göre bilek desteği gerçekten rakipsiz dostum, işte tek sorunu tozlanmadan dolayı çift basma ve basmama gibi olayları oluyor.
Adaptör hakkında fikrim yok maalesef. Acele etme PC gelsin test edersin, bir süre iade hakkın var.

SametSW

80+ Bronze
ya şu gamepoweri kullanmadan şikayet edenler yok mu 2 senedir kullanıyorum ne çift tıklama ne başka bir şey yaptı mis gibi çalışıyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
O zaman istatiksel verileri ve araştırma yaptığın kaynakları bizimle paylaşır mısın, biz de bilgilenelim.
Hocam yazıyı düzenledim bir daha okuyabilir misiniz? Kendim deneyimledim ve yaşadım. Modelleri sormayın onlarıda yazdım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

SametSW

80+ Bronze
Arkadaşlar dün ogre aldım bugün geldi de benim daha pc gelmeden klavye geldi klavyeyi denemek için adaptöre bağlayıp elektrik verdim çalışmadı normal bir şey dimi? Yani illa pc ye takmam lazım diye düşünüyorum
sorununa gelirsek aynı model var bende şarj başına bağlıyorum ve ışıkları yanıyor

Top Bottom