Gamepower Ogre Rgb 'w' arada algılamıyor

ISuwatrk

80+
Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar merhaba 2 ay önce gamepower ogre rgb kalvyeyi satın aldım. şu anda oyunlarda w basmıyor veya algılamıyor ara sıra. Kronik sorunluymuş okuduğuma göre. Bunun bi çözümü var mı? kolonya damlattım o gün çok iyiydi. Ertesi gün tekrar aynı şey oluyor yardım lazıım

Outemu Red Switch problemli direkt , geçmiş olsun

Normal, bu klavyede kronik bir sıkıntı var. Her alanın başına geliyor bu.
Geçmiş olsun. Garanti varsa şansınızı deneyin.

arkadaşlar merhaba 2 ay önce gamepower ogre rgb kalvyeyi satın aldım. şu anda oyunlarda w basmıyor veya algılamıyor ara sıra. Kronik sorunluymuş okuduğuma göre. Bunun bi çözümü var mı? kolonya damlattım o gün çok iyiydi. Ertesi gün tekrar aynı şey oluyor yardım lazıım
garanti varsa garantiye gönderin. kronik bir sorun.

Kronik. Switch değiştirebilirsiniz. Outemu Red Switch dışında bir switch kullanın bence.

Tuşu söküp switchi fırçayla temizleyin bende öyle düzeldi klavyede kronik sorun var ama tozdanda oluyor olabiir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,372
Üyeler
184,929
Son üye
Herhangibiri
Geri