Ogre sorunlu klavye garantisi varsa garantiye yollaMerhaba Bugun Gamepower Ogre rgb klavye aldım.Yazılımı klavyeyi Görmüyor.Hata Da resimde var
Var Fakat Yazılım sorunu var desem napıcaklarkıOgre sorunlu klavye garantisi varsa garantiye yolla
Bence Klavyede sorun yok yazılımda sıkıntı var diye düşünyorumOgre sorunlu klavye garantisi varsa garantiye yolla
Sorunun sebebini bilmiyorum. Zaten ben yazılımı hiç kullanmıyorum, sadece ilk aldığımda heves olarak yuklemiştim. Formattan sonra da bir daha yüklemedim.@Emir Aydın aynı klavyeyi kullanıyordu, yardımcı olabilir belki.
Sana tavsiyem zaten yeni almışsın direk iadeye git gerçekten bak . Kullanıyorum şuan ogreyi 5. ay da w tuşum bozuldu , birkaç gün önce c tuşu bozuldu . Bence direk iade etmelisin ama diyorsan uğraşamam birkaç aylık idare eder . Ben Redragon kumara aldım değiştirebilir switch özellikli hem hayırlısıMerhaba Bugun Gamepower Ogre rgb klavye aldım.Yazılımı klavyeyi Görmüyor.Hata Da resimde var
Klavyenin altında yazan barkoda bak klavye modeli Rainbow olabilir.Merhaba Bugun Gamepower Ogre rgb klavye aldım.Yazılımı klavyeyi Görmüyor.Hata Da resimde var